תודה!

enigo

New member
תודה!

תודה לבחור הצעיר ברכב ליסינג של אבא (הלפרין קונסולטינג, 33-711-13) שנדחף לי ביום שישי לפני הגלגלים על כביש החוף מיד אחרי מחלף חדרה. הוא המשיך ונדחף לכל רווח, מאלץ נהגים לבלום בהיסטריה כדי לא לפגוע בו. האיץ, בלם, זגזג בטרוף במהירות גבוהה, גורם למשפחתומטית המסכנה (נדמה לי אלמרה, אבל כבר לא זוכר) לרכון על מתליה ולהטלטל מצד לצד בחוסר אונים, לא מבינה מה רוצים ממנה. ועל מה התודה אתם שואלים? על זה שהוא הוכיח לי שוב שכל ההתפרעות הזו לא מביאה אותך לשום מקום. הפער המירבי ביננו עד לנתניה דרום, שם ירדתי מכביש החוף, לא עלה על חמש מכוניות ובד"כ היה קטן משמעותית. אז תודה, שוב, על זה שרעננת את זכרוני כמה ההתפרעויות הללו לא רק מסוכנות, אלא גם חסרות תכלית ומטופשות. עכשיו נשאר רק לקוות שאבא שלך, או לפחות קצין הרכב שלו, קורא את ההודעה הזו...

RaananHs

New member
ליסינג, אז אני מניח שלא היה מספר של

'אם עשיתי טעות, נא צלצל ל...' אז זה יוצא מהדרך. ולא היו לו טעויות קשות מדי [תאונה, דריסה, מהירות מופרזת] לכן אין טעם לגרום לעצמך את כאב הראש של תלונה עליו. אלא אם... מכירת הניסאן וכסף לתרופות בשבילו. בשבילך- תישאר רגוע, אני נוטה להתרחק מכאלה נהגים, ואם אני רואה שאיכשהוא הם כשירים לנהיגה וסתם מאיצים בפרעות בשביל הפוזה, אני מקשה על ההתפרעות שלהם. ניסיתם פעם לסוע 30 קמ"ש לפני נהג כזה, ואז כשהוא יוצא לעקיפה לתת לו האצה כזאת שלא יידע מאיפה זה בא לו? ילדותי אבל עוזר. בדר"כ אותו נהג מבין שחבל לו על הזמן בלעשות את הפוזות עם הרכב-מזגן שלו ונרגע... נותן לי אישית הרגשה טובה. כמובן שעדיף פשוט להישאר רגוע, ולא לנסות להתריע אותו אם אי אפשר.

falou

New member
תתקשר לחברה ותספר להם...

אני בטוח מלבד הם גם אבא ישמח לשמוע.

למעלה