וגם כל מי שאני רציתי שיזכה לא זכה.. (השמיניה,אהבה זה כואב,אורי אומנותי,טלנובלה בע"מ,ועוד ועוד..) אני אישית מסתפקת בזה שזאת הייתה סדרה מדהימה ... והפורום הזה והמפגשים האלה איתכם מדהימים... ולמי אכפת ממעריצי זמר לך ???? חחחחחחחחח XDDDD שיתפוצצו.. הדבר היחידי שיאכזב אותי, זה אם יסגרו את הפורום הזה ><
אזזזז כן עוד תודה בשמי ובעוד אלפיייייייייי מעריצים . אין לי מילים איך לתאר את ההתלהבות והאבה שלי לסדרה הכי טובה שנעשתה בישראל. אני בפנייך את הכובע דרור תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ועוד אחד לשנה הבאה כן אני בטוח שגם הטלנובלה הבאה תיהיה מצויינת וזה בטוח אם אתה כותב אותה. אז דרור שיהיה לך בהצלחה בהמשך וכמובן בשבילנו טלנובלה בע"מ היא הזוכה האמיתית בטקס יאללללה ביייייייייי ובאמת כל הכבוד שנכנס לפורום לדבר באמת
זה סך הכל טקסס שמקבלים בו פסלוןן!!!זהו זה לא ראשות הממשלה או משהו כזה..!! העקר שאנחנו בלב יודעים מי השחקנים האמייתים מהי הסדרה האהובה עלינו וזה לפי דעתי הכי חשוב!! וזה לא קשור לשום הצבעות ולשום טקס! אוהבת אור
כי הדבר היחידי שהצטערתי עליו כשלא זכינו הוא שלא קבלתם את הכבוד שמגיע לכם ובגדול יותר מכולם כי המטרה שלנו בצהבעות היא להוכיח על היותנו הטובים ביותר אלא להגיד לכם השחקניחם המפיקים במאים תסריטאים צלמים מלבישים כל צוות ההפקה תודה אז הנה אני רוצה להגיד לך ולכל צוות ההפקה תודה בשם כל הפורום ובכלל הצופים על שנהננו מחצי שנה של הנאה והתמכרות
אני חושבת שסיבה נוספת לאי הזכייה היא מסיבה שהטלנובלה פנתה גם לצופים המבוגרים באמת דודה שלי שעברה כבר את גיל ה40 נהנתה כמוני אבל לה לא היה עקרוני להצביע במסך הזהב בכל אופן זה לא נורא ושוב תודה!
רק רציתי להגיד שהכל לפי דעתי היה מכור מראש אני הצבעתי מילון פעם בערך אין ספק שטלנובלה בעמ היו צריכים לנצח זו הטלנובלה של כל הזמנים וגם עפר טלי אורי וגיא{וגם מי שלא נכנס למועמדים הסופיים} שחקנים ענקים אז לא נורא שיהנו מהפרס שבו "זכו" אנחנו זכינו בטלנובלה ענקית אז תודה לכם על הטלנובלה אוהבת גלית