תודה

boopymylife

New member
מספיק ביותר../images/Emo13.gif

וגם כל מי שאני רציתי שיזכה לא זכה.. (השמיניה,אהבה זה כואב,אורי אומנותי,טלנובלה בע"מ,ועוד ועוד..) אני אישית מסתפקת בזה שזאת הייתה סדרה מדהימה ... והפורום הזה והמפגשים האלה איתכם מדהימים... ולמי אכפת ממעריצי זמר לך ???? חחחחחחחחח XDDDD שיתפוצצו.. הדבר היחידי שיאכזב אותי, זה אם יסגרו את הפורום הזה ><

boopymylife

New member
ודרור,

אני מקווה שלא לקחת את זה קשה או בתור "פאשלה שלך" כי אין פשוט אי אפשר להסביר איזה טלנובלה מדהימה זאת הייתה... אני מחכה כבר לטלנובלה הבאה...

kuku woman

New member
חולים עליך גם...

טלנובלה הזאת היא הכי שיש ופסלון אחד מסכן שלא קיבלנו לא ישנה את זה ! תודה תודה תודהה אתה מלךך

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifתודה לך דרור על חצי שנה של

כיף והנאה
אנחנו ממש לא צריכים מעצור לדלת (כמו שמרי אמרה) שמחליד תוך חודש (שכדי להשיג אותו צריך לרמות) שיוכיח לנו שטלנובלה בע"מ

מה עוד תודה? חחחחחחח

אזזזז כן עוד תודה בשמי ובעוד אלפיייייייייי מעריצים . אין לי מילים איך לתאר את ההתלהבות והאבה שלי לסדרה הכי טובה שנעשתה בישראל. אני בפנייך את הכובע דרור תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ועוד אחד לשנה הבאה כן אני בטוח שגם הטלנובלה הבאה תיהיה מצויינת וזה בטוח אם אתה כותב אותה. אז דרור שיהיה לך בהצלחה בהמשך וכמובן בשבילנו טלנובלה בע"מ היא הזוכה האמיתית בטקס יאללללה ביייייייייי ובאמת כל הכבוד שנכנס לפורום לדבר באמת

דרור../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

זה סך הכל טקסס שמקבלים בו פסלוןן!!!זהו זה לא ראשות הממשלה או משהו כזה..!! העקר שאנחנו בלב יודעים מי השחקנים האמייתים מהי הסדרה האהובה עלינו וזה לפי דעתי הכי חשוב!! וזה לא קשור לשום הצבעות ולשום טקס! אוהבת אור
:-\

danit1234

New member
וואו דרור נתת הרגשה טובה ../images/Emo9.gif

כי הדבר היחידי שהצטערתי עליו כשלא זכינו הוא שלא קבלתם את הכבוד שמגיע לכם ובגדול יותר מכולם כי המטרה שלנו בצהבעות היא להוכיח על היותנו הטובים ביותר אלא להגיד לכם השחקניחם המפיקים במאים תסריטאים צלמים מלבישים כל צוות ההפקה תודה אז הנה אני רוצה להגיד לך ולכל צוות ההפקה תודה בשם כל הפורום ובכלל הצופים על שנהננו מחצי שנה של הנאה והתמכרות
אני חושבת שסיבה נוספת לאי הזכייה היא מסיבה שהטלנובלה פנתה גם לצופים המבוגרים באמת דודה שלי שעברה כבר את גיל ה40 נהנתה כמוני אבל לה לא היה עקרוני להצביע במסך הזהב בכל אופן זה לא נורא ושוב תודה!

danit1234

New member
תיקון

**כי המטרה שלנו בהצבעות היאלא להוכיח על על היותנו הטובים ביותר אלא להגיד לכם ההפקה תודה

shirkan21

New member
אוהבים אותך דרור../images/Emo13.gif

ואנחנו יודעים מי הזוכים האמיתיים

רינה7

New member
לא הפסדנו

רק רציתי להגיד שהכל לפי דעתי היה מכור מראש אני הצבעתי מילון פעם בערך אין ספק שטלנובלה בעמ היו צריכים לנצח זו הטלנובלה של כל הזמנים וגם עפר טלי אורי וגיא{וגם מי שלא נכנס למועמדים הסופיים} שחקנים ענקים אז לא נורא שיהנו מהפרס שבו "זכו" אנחנו זכינו בטלנובלה ענקית אז תודה לכם על הטלנובלה אוהבת גלית

דרור!../images/Emo9.gif

בהחלט מספיק! וממש לא נורא.. זה היה צפוי למרות שעד השנייה האחרונה הייתי אופטימית וכן התאכזבתי כי באמת הגיע לנו אבל שטויות.. אתה ענק!!

היי דרור

תודה לך... על הטלנובלה המעולה שיצרת ואנחנו לא צריכים שום פסל כדי להוכיח שטלנובלה בע"מ היתה טלנובלה גאונית ,עם שחקנית מוכשרים! מחכה לטלנובלה הבאה

כל כך נכון!!!

הפרס הכי טוב שהינו יכולים לקבל זה את הטלנובלה המעולה ואת השחקנים!! ודרור גם אנחנו חולים עליך אפילו מתים!

בלושש 15

New member
נכון..אנחנו זכינו לצפות בה-טלנובלה

ואחרים לא .. אז בזה אנחנו זיכינו..
ותודה לך..

KeReN 0R

New member
טלנובלמן../images/Emo99.gif

אנחנו דווקא ניצחנו
הייתה לנו את הסדרה באמת הכי טובה בארץ, הצוות הכי מושלם וכמובן הפורום הכי שווה שיש
אנחנו יכולים רק לקוות שבטלנובלה הבאה נזכה שוב
נ.ב- אם לא הייתי רוצה לראות את השחקנים(אורי,רותם,גילת,גיא,הדס ועפ) אז לא הייתי צופה בטקס בכלל...

EXITIT

New member
בבקשה בבקשה בבקשה..

(מוכר לך חח..)אך איך שהטלנובלה השפיע אליי! אתה מלך ועשית אחלה עבודה , וגם כל שאר הצוות . טלנובלה בע"מ שולטת בהחלט !!!! בהצלחה בהמשך.

למעלה