תודה

תודה

לכל מי שהצביע ותמך, לכל מי שהתקשר לאחל בהצלחה, תודה על ההשתדלות ועל האהבה, אין מה להרחיב מילים על הטקס והזוכים, והמבינים יבינו... אבל אין ספק שאנחנו בחברה טובה מאוד יחד עם עוד סדרות שתמוה מאוד איך לא זכו, [למעשה אף אחד מהפייבורטים שלי כגון עם אהבה זה כואב, לונדון וקירשנבאום, ועוד הרבה, לא לקח. אז אני רגוע]. אז בשמי ובשם כל הצוות, השחקנים וכולם, אנחנו מודים למעריצים המסורים והקולים של הסדרה. בדיוק יוני פארן ואני דיברנו ואמרנו שלא היינו עושים שום דבר אחרת. אז זה לא משנה זוכים או מפסידים,בחירות ישרות או מזויפות, הלכנו על האמת שלנו. וזה הדבר הכי חשוב שיש. שיהיה במזל טוב לכל מי שקיבל פרס. אנחנו קיבלנו טלנובלה בעמ. מספיק לא?...
חולה עליכם

בבקשההההההה

בישבלי אתם עדיין מס' 1!!!!!!!!! אין על טלנובלה בע"מ.. מקווה שהסדרה החדשה גם תיהייה שווה כמו טלנובלה בע"מ.....

mor the only

New member
דרור../images/Emo99.gifאין על מה../images/Emo9.gif

גם אם טב"ע לא זכתה אנחנו יודעים שהיא הסידרה הכי טובה
ואתה התסריטאי הכי טוב

דרוררררררררר

אתה צודק שתדעו שאנחנו חולים עליכם ואפעם לא נפסיק !!!!! וכולנו יודעים שטלנובלה בע''מ ש ו ל ט ת !!!!!!

mary17

New member
../images/Emo24.gif

אנחנו יודעים בדיוק איך הם זכו... אני אישית זכיתי בטלנובלה ממכרת ובכמעט שנה מהנה שבאה בעקבותיה אז על זה תודה לכם

m i r u s h i

New member
בהחלט מספיק../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

לא צריך שום פסלון כדי לדעת שהטלנובלה הזאת מס' 1 ^___^ תודה על הכל

Simply an Angel

New member
התודה מגיעה לך... לא לנו... ../images/Emo8.gif

אבל בכל זאת- על לא דבר!
ובינינו... לא צריך שום פסלון שעשוי מברזל תעשייתי (או שמא פלסטיק?) שרוסס בספריי שעלה חצי שקל ברצועת עזה בשביל להוכיח שטלנובלה בע"מ היא ה------- טלנובלה של השנה (או שמא הטלנובלה של החיים? חח)!
תודה לך דור.. באמת תודה!

feel6

New member
ממש צודק!

וכל מילה נוספת מיותרת...תודה על טלנובלה מיוחדת במינה! בשבילנו הם כלל לא היו צריכים לזכות בשום פרס הם כבר זכו מזמן... שבוע-טוב

מיכל1082

New member
כמה פעמים עוד תצטרכו טקס כזה

כדי להבין שהכל שם מכור?! אני עוד קיוויתי לפני שנתיים כשאיה קורן זכתה במקום לירון וייסמן/יעל שרוני, חשבתי שמשהו ישתנה לפני שנה למרות שבסוף מיכאלה+אפרת כהן+נתי רביץ/ניר לוי לא זכו והשנה כבר לא היו לי שום תקוות... זה היה ברור שעם כמה שטלי היא השחקנית הכי מוכשרת, ושט"ב היא התוכנית הכי שנונה ומדהימה ברשימה, שהם לא יזכו. (וכנ"ל על השחקנים) הדבר היחיד שבאמת קיוויתי לו (ופתחתי את הטלוויזיה כדי לבדוק) זה שטלי לא נתנה כבוד לטקס הזה בהלהגיע אליו. וממש שמחתי לקרוא עליה את הכתבה ב 7 לילות. זו שחקנית אמיתית. וט"ב היתה תענוג אמיתי. ו"מסך הזהב" כבר לא מעניין אותי ממזמן... אז תודה לדרור ולכולם...
מחכה כבר לטלנובלה הבאה
מיכל.

למעלה