תודה

ליבית22

New member
תודה

שלום לכולן. רק רציתי לומר שאני כל כך שמחה שקיים החדר הזה לבנות ללא אם. עוד כשהוא נפתח חשבתי לעצמי כמה נהדר הרעיון וכמה שאני הולכת למצוא בו מקום מפלט מן המציאות היומיומית שלי, שמוסחת לעתים קרובות ע"י הגעגועים האינסופיים, הכעס, תחושת ההחמצה והריקנות הכל כך מציקים.... האמת היא שממש בזה הרגע אני בסדר. הכאב החליט שלא לפקוד אותי עכשיו. אבל יודעת שלא יהסס להגיח בכל רגע לא צפוי שהוא-ועל כן אני מודה לכן כל כך. לכל אלו שמהוות את הרוח החיה של הפורום הזה ושמאפשרות לו להתקיים. לירון.

Ofra m

New member
היי לירון../images/Emo140.gif

מאוד שמחה שהגחת אלינו,פה תוכלי להשתתף ולשתף ככל שתרצי,לגבי מה שכתבת שהכאב החליט שלא לפקוד...אז אני חושבת שאת זו שהחלטת שעכשיו לא יפקוד אותך,תתפלאי אבל אנו שולטים גם בזה...אבל הסיפור הזה ארוך.... נעים מאוד להכירך עופרה.

היי לירון ../images/Emo140.gif

איזו הודעה נחמדה! אני מבינה שאת מלווה אותנו כבר כמה זמן, לפי דברייך. ובכל זאת, ברוכה הבאה עכשיו משהחלטת גם לכתוב. שמחה לשמוע שהכל בסדר אצלך, ואשמח לשמוע עוד עליך וממך, עד כמה שיתאים לך.

שלום לך לירון

וברוכה הבאה אלינו. מקווה שעם הזמן תלמדי שלא לתת לכאב לשלוט בך אלא לשלוט בו... אנחנו כאן בשבילך ככל שיתאים לך לשתף ולהתייעץ.

ליבית22

New member
שלום לכולכן...

שלום לכל הנפלאות שקיבלו את פני העלתן לי נקודה למחשבה, כשאני מהרהרת בזה קצת יותר לעומק אני רואה שבאמת אני זו שמחליטה מתי הכאב יופיע. והאמת היא שאני מושה את כל הזכרונות והגעגועים דווקא ברגעים וסיטואציות עמן קשה לי להתמודד, או כשהמצברוח הכללי ירוד. מה זה אומר בעצם? אולי אני מנסה לייסר את עצמי יותר על ידי המחשבות האלה, כאקט של רחמים עצמיים על זה שאין לי עוד דמות אם שתכווין אותי ותהיה איתי בשעת הצורך? אתן חושבות שזו הסיבה?

לדעתי...

זה אומר שכשהמצב הכללי ירוד, את בחוסר איזון וכשאת במצב של חוסר איזון את פחות מתמודדת עם הדברים ולכן אז צצים, צפים ומתעצמים להם כל אותם דברים שבמצב רגיל ומאוזן את שולטת בם. במצבי חוסר איזון זווית הראיה משתנה וההסתכלות היא ממקום אחר... בכל מקרה, הבחירה היא שלך בכל רגע ובכל מצב ואת היא זו המחליטה לגבי הרגשות השונים האחריות היא שלך לגבי הדברים ואת יכולה לשנות את הרגשתך בכל רגע שתחליטי... אם כי לעיתים זה קשה להבנה ולקבלה... לילה טוב

למעלה