תודה

silkpink

New member
תודה

נמצאת פה כבר כמה ימים משוטטת בפורום בין צ´אט לצ´אט. שמחה במובן מעוות לראות שיש עוד כמוני, שעושים את השטות של עיוות המציאות וסדר העדיפויות, שכואבים כמוני את חוסר היכולת להתנתק מכאן ולשים קדימה את הדברים שבאמת חשובים. הלוואי ולא הייתי פה אבל אם אני פה, טוב שלפחות יכולה לדבר על זה.

lee_1

New member
ברוכה הבאה!!!

אנחנו כאן בשביל לעזור להתמודד עם ההתמכרות לאינטרנט בן אדם יכול להיות שעות על גבי שעות באינטרנט אבל עדיין לא להיות מכור, להיות מכור משמע שזה דבר שמפריע לך לחייי יום יום תקינים ואם זה מפריע לך אז זאת סיבה עוד יותר טובה לשנות את זה אני מקווה שנוכל לספק כאן תמיכה לך ולכל שאר חברי הפורום

e-magine

New member
ברוכה הבאה, סילקפינק

מעבר לדבריה של לי, אני רוצה להוסיף שאחת המתרות החשובות של הפורום הזה היא להראות לאנשים שמרגישים מכורים, שהם לא לבד, שהם לא חריגים. יש בעולם מיליונים כמונו וניתן להתמודד עם הבעיה הזאת.

silkpink

New member
מכורה מכורה מכורה

אימג´ין, בדיוק לזה התכוונתי כשאמרתי תודה. נכון שלהתמכרות אין גיל, אבל בכל אופן היה לי נעים להיכנס ולראות שיש אנשים מבוגרים כמוני, לא רק תלמידי תיכון ואני לא מתכוונת לפגוע בכבודו של אף אחד. במיוחד התרגשתי מדבריה של "הייתי בסיפור הזה". היא ממש נגעה בדברים שאני חשה וחווה. ההבדל העיקרי בין תלמיד תיכון שמכור לבין אדם מבוגר בעל משפחה הוא בעצם ההזנחה שנעשית על ידי אדם מבוגר כלפי חברים משפחה עבודה בית - כלום לא חשוב יותר. תמיד מצליחים למצוא תירוץ למה יותר חשוב לשבת עוד שנייה ליד המחשב. ואיכשהו עוד שנייה בשעון שלנו תמיד מסתכמת בשעות. וכשהאדם המכור הוא מבוגר הוא סוחף איתו למטה את הכל הקרובים לו. וזה עצוב ואפילו משפיל שלא מצליחים להשתלט על זה.

e-magine

New member
נכון, לא שהאדם הבוגר

נעלה מהנער או הנערה,אלא שפשוט הבעיות שניצבות בפניו ותחום האחריות שונה. אם תעלעלי לאחור בפורום, תוכלי למצוא עוד הודעות מעניינות של אנשים בוגרים ובעלי משפחה, למשל קסנדרה, רותי, ישה יפה, נוגעת לא נוגעת וגם אני.

silkpink

New member
אמת מרה

תודה אימג´ין על מהירות התגובה דפדפתי אחורה ואהבתי בינתיים את צעקה אילמת ואת הייתי בסיפור הזה. ראיתי את הפורום ביום שבו הוא עלה ולא הצלחתי איכשהו למצוא אותו אחר כך. ושמחה ששוב מצאתי. עצוב היה לי לעשות את המבחן ולמצוא שאני על שמונים וארבע. כמו להחזיק מראה מול הפנים מבלי יכולת להתחמק. חשבתי שאף אחד לא יודע ופתאום הן היו שם מולי כל השאלות הכואבות שניסיתי להתחמק מהן.

e-magine

New member
אפשר לשנות את מציאות הזאת ../images/Emo29.gif

איך אמר שלום חנוך... תמיד הכי חשוך, לפני עלות השחר... זה טוב שעשית את המבחן, אני חושב שנורא חשובלכל אחד מאיתנו להיות ישר עם עצמו וכמו שאמרת, להסתכל טוב טוב במארה, כשהתאורה בחדר טובה, כי הכל מתחיל מכאן.

המבחן ההוא...

היי סילקפינק,ברוכה באה המבחן ההוא.... הוא כך כך ישיר...פוגע הישר בבטן הרכה. אני זוכרת את ההלם כשראיתי את התוצאה שלי..(81)..פתאום התופעה הזו, שהתייחסתי אליה עד אז כתופעה שולית מקבלת כותרת מאד לא סימפטית. והיום...כמה ימים אחרי, מתחילה לעכל שזה לא נתון בשליטתי ...וההרגשה קצת מפחידה. עם בעלי אני לא ממש יכולה לדבר על זה, הוא לא ממש מבין את הצורך הזה שלי,באינטרנט. הוא גם לא מנסה להבין. לא אוהב להתמודד עם רגשות (אבל זה סיפור אחר,לפורום אחר...). לכן אני מאד שמחה שמצאתי את המקום הזה. אני מקווה שגם את תמצאי כאן את מקומך . ויחד...נעבור את הקיץ בשלום...

למעלה