תודה

דנדון2

New member
תודה

שלום, רציתי להודות לכל מי שטרח לכתוב לי ולעודד אותי זה שיפר את הרגשתי. במקביל שכתבתי בפורום הזה קבעתי פגישה דחופה עם הדיאטנית שקיבלה אותי אפילו בלי תור ובעזרתה ובזכות התפריט שבנתה לי אני מרגישה הרבה יותר טוב היא סדרה לי את הארוחות ואת השעות ובהתאם את מינון האינסולין ובכך אני מרגישה הרבה יותר טוב. לפני שביקרתי אצלה פשוט הייתי מזריקה כל שעה (נובורפיד) לא ידעתי מה לאכול וכמה לאכול, האינסולין גרם לי תאבון הייתי אוכלת כל רגע ומזריקה על כל ביס שאכלתי הייתי מגיעה הרבה פעמים להיפו מצב שאני לא רוצה להגיע אליו והיום אני יודעת בדיוק מה לאכול וכמה להזריק ורמת הסוכר נשארת יציבה במשך היום. רציתי רק לדעת אם אני עם סוכר 81 ואני מרגישה רעד ברגליים האם כדאי לאכול? מה וכמה?

בראשית שמחה לשמוע שלקחת את

העיניינים לידיים ואת כבר מרגישה טוב יותר
. באופן תאורטי 80 הוא ערך תקין אבל כנראה בגלל שבד"כ הערכים שלך היו יותר גבוהים הגוף שלך משדר לך תחושות של היפו. השתדלי לאכול משהו קטן חצי פרוסת לחם או משהו בסגנון, להרבות בשתיה לא ממותקת ובירקות כך שהמוח שלך יקבל תשדורת שאכלת. העיניין אמור להסתדר תוך שבועיים לערך. אם הערך של ה-80 הוא לפני השינה אכלי מעט יותר.

תחושה מוכרת

אצלי בתחילת הדרך קמתי עם 85 והרגשתי כמו 50 אז צריכה לאכול משהו לא מתוק ולשתות כמו ששושן אמרה , בשביל התחושה, כי 81 זה סביר .

יופי לשמוע שאת מרגישה טוב יותר ../images/Emo45.gif

מאחלת לך שהדיאטה החדשה ומינוני האינסולין יעשו את שלהם ויביאו אותך לאיזון מהיר ולהרגשה ובריאות טובים יותר
. בהצלחה

למעלה