תודה....

שרקייה

New member
תודה....

היום נתחיל הפוך. תודה לכולכם. תודה לכל מי שליווה אותנו לאורך כל הדרך , שהייתה קצרה אבל מאד אינטנסיבית...ורד שבנתה כוראוגרפיות מופלאות ועבדה עם הבנות , דור שדאג לבדוק כל יום שאנחנו (ובמיוחד אני) עוד חיים ומתפקדים, מרי הרקדנית המדהימה והחברה המופלאה שהייתה בשביל כולנו מאחורי הקלעים. וכל השאר. ותודה לאלה שהיו וראיתי אותם. לאלה שהתקשרו היום בהמוניהם ברכו והודו על המופע. לפעמים בתוך המולת המופע ומה שמסביבו נשכחת חשיבות הקהל. לא רק כמי שמשלם על המופע, אלא גם כמי שגורם למופע להיות מה שהוא. חלק ניכר מהקהל שמגיע להופעות הם אנשים שהמוסיקה והריקוד המזרחי הם המזכרות והנוסטלגיה מבית אבא. כמות האהבה והרגש שהם משפיעים על כולנו - מעלה את המופע מעבודה - לתהליך מרגש ומעצים. גליה

שרקייה

New member
עזיזה

בניגוד למופעים הקודמים, למופע הזה צרפנו להקת רקדניות. אתם ליוותם אותנו בתהליך, ואפילו נפתחו בעיקבותיו מספר דיונים מעניינים. ארבעת הנבחרות, יהלום אורלי מיה ושרון נכנסו לעיניין ולמערכת בלתי אפשרית של חזרות. הריקוד הראקון שלהן לצלילי הלחן "עזיזה", שרון בכתום, יהלום בירוק, מיה בורוד ואורלי באדום

שרקייה

New member
לפני כל מופע, אסי

מתלונן שאין לו זמן בשביל עצמו. אבל בכל מופע, לפתע אני מגלה שהאיש תפר לעצמו עוד חליפה. אז הפעם זו חליפת נחש בשיר "יא סיתי יא חטיארה"

שרקייה

New member
קצת בחור נגד עין רעה../images/Emo57.gif

קצת לפני השיר סי עבדו, יסמין עולה לבמה ומברכת את אסי ואת הקהל..

שרקייה

New member
הסתיים עוד מופע

נפגש ב 21 באוקטובר בתאטרון "בית שמואל" בירושלים

מדהים!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

אין לי מילים. פשוט מהמם!!! חבל שלא יכלתי להגיע!!!!!!!!!!!!!!
אני מקווה שיתאפשר לי להגיע לי-ם!

למעלה