תודה

• פותח הנושא shuk
  • פורסם בתאריך

shuk

New member
תודה

יש לי הרבה אנשים שאני אוהב ולחלק גדול מהם אני חייב תודה על חלק זה או אחר בדבר שאני היום. ( ואם זה דבר טוב או רע זה כבר נושא לויכוח אחר) אמא שלי למדה אותי את הכח ואת המסירות ( אמא שלי בכלל זה הדבר הכי בעולם) הקבוץ שלי למד אותי מדרכות ודשאים ושמים כחולים למעלה למעלה, ( הקיבוץ ישאר תמיד הבית שלי בלי שום קשר למקום בו אמצא במקרה ,בזמן זה או אחר) אבא למד אותי לחשוב ולכתוב. המקום כאן למד אותי חמלה ועזרה ומות המות לימד אותי לבכות באמת. הצבא לימד אותי לשחק תפקידים הרחוק מן הבית למד אותי כמה שהאנשים שליבאמת חשובים, מהשדות הענקיים מאפק עד אפק למדתי ללכת יחף בבוץ. המורים למדו אותי שבבית הספר לא צריך ללמוד, מכחולים למדו אותי לצייר מזילבר למדתי לשמוע מהכוכבים לחלום ומהים-לשקוע. אילת למדה אותי לחשוב על הרגע בלבד. אנשים למדו אותי לאהוב,לעזוב,- להמשיך ללכת. (והאנשים שלי תמיד ישארו שלי גם אם לא חושבים ככה.) האנשים כאן למדו אותי חום ואהבה הרופאים שלי למדו אותי להיות ציני מאיש אחד למדתי להיות רע האחיות למדו אותי לוותר אחרים, לעמוד על שלי ומכל כולם ביחד למדתי שאני זה אני ככה צריך להיות. יש לי הרבה אנשים שאני אוהב ולחלק גדול מהם אני חייב תודה.

למעלה