תודה

תודה

תודה לחברי הועד והאגודה על המגן היפה שהוענק לי. מנסיון אישי, מחוות פומביות מעין אלו בהחלט מעודדות מוטיבציה להתנדב ולהשקיע, ואני מקווה שהנוהג יאומץ בצורה זו או אחרת גם לגבי שאר בעלי התפקידים והמתנדבים באגודה. ובאותה הזדמנות - תודה גם לאורי שמיר על אירגון ערב האויראות. יישר כח. שמשון

יש עוד כמה סיבות טובות..

כמי שמכיר אותך פחות משנה, יש לי עוד כמה סיבות טובות מדוע אתה צריך לקבל מגן וזה חוץ מאותה פעם בה עזרת לי לפרום את המצנח מעץ שקדיה בשרונה! בתקווה שתשקול לחזור לפעילות ציבורית בקרוב משה

"יוחזר שמשון לאלתר"

אני לא יודע מדוע עזבת, אבל הנקודה שהיום אין איש באגודה שעושה את העבודה כמו שאתה עשית, ויתרה מכך, איך מישהו שעושה זאת כלל. נושא הבטיחות פרוץ ואנחנו עלולים לראות את התוצאות בקרוב... שמשון: העם קורא: חזור בך מהתפטרותך!

paramotor

New member
למה לא תתנדבו.

טדי ואריה שלום, ריכוז ארועי בטיחות לא מצריך ידע או ניסיון (אריה וטדי, זה נשמע כמו צוות טוב). הסבר קצר משמשון, או כל חוקר תאונות אחר, ואתם מוסמכים לתפקיד. מי מתנדב לתפקיד טייס ראשי? מה זה אומר נושא הבטיחות פרוץ? לילה טוב אבישי (סטודנט ללא זמן פנוי).

ArieJ

New member
אתה טועה

חוקר תאונות אמור לעבור קורס, אחד כזה שפיספתי בקיץ האחרון. ויש עוד כמה דרישות שאחת מהם זה דרגה 4, כזה שאין לי, עדיין. עוד פרטים בספר עזר מבצעי- נא לעיין בהקדם. בכל אופן אני מתנדב, עדיין. ואותי לימדו שזמן מייצרים, כי זה הדבר הכי יחסי. הלא כך, סטודנט יקר? אריה

למעלה