תודה!!!!!!!!!

תודה!!!!!!!!!

רק רציתי להגיד תודה לכולכם! קיבלתם אותי מאד יפה לפורום!! מצטערת שלא שלחתי תודה קודם פשוט היינו בחוף דור... אז ממש תודה! ורציתי להגיד שבאמת כולבם מאד שנונים בפורום הזה! :) חחחחחחח..... אתם רוצים שאני אשלם באשריי או שרק לשלוח לכם את הצקים בדואר?

rAmikube

New member
אפשרות לשלם גם

בדואר..ואם גם אפשר, הבית רשום על שמך?..אז תעשי מחיקה קטנה ותרשמי את השם שלי, בסדר?..זה לא יהיה קשה...רק קצת טיפקס וזהו...

mE and Me

New member
אנחנו אפילו יכולים לספק לה טיפקס

כמובן בתוספת תשלום של 5 ש"ח + עלות המשלוח.

rAmikube

New member
ומס נוסף

בתעריף של 55% מכלל הסכום. במקום התעריף, יש לנו דיל מיוחד מאוד: מישכון הבית שלך או את המשפחה שלך. זה גם כדאי.

mE and Me

New member
נא להצביע ../images/Emo26.gif

הצעת חוק פרטית מס' 1: תיקון (1) לחוק תשלום עבור העברת כסף לחשבון הפורום. 1. בסעיף האחרון של החוק [ההודעה שמעלי], תוחלף לאלתר המילה "או" בצירוף "ו/או", כאשר במידה והאדם האמור להלן ירצה למשכן גם את ביתו (על מישכון הבית יש לשלם עמלה של 500 ש"ח * שטח הדירה/הבית במ"ר) וגם את משפחתו (עבור כל קרוב משפחה יש לשלם עמלה של 1500 ש"ח * גיל אותו אדם. מטעמים ברורים [להלן: אי-כדאיות כלכלית] אין למשכן תינוקות בני פחות משנה), יזכה אותו אדם בהנחה של כ-3.7% לתשלום עבור הודעןת יום-הולדת שמח (וראה גם חוק הודעות יום-הולדת שמח). חברי הפורום מתבקשים להצביע על הצעת החוק הנ"ל בקריאה ראשונה באמצעות:
- בעד (העברה לועדה להכנה לקריאה שנייה ושלישית)
- נמנע
- נגד (הורדה משולחן הפורום) הצביעו עכשיו!

rAmikube

New member
../images/Emo31.gif

מזה? זה כל הכסף? כמה בני משפחה ובית? בושה! נ.ב - תבדוק שניה במסרים

למעלה