תודה! תודה רבה לכולם על קבלת הפנים!!! אתם ממש נחמדים שיהיה לכם יום מצוין! ענת.
A anatmala New member 18/9/03 #1 תודה! תודה רבה לכולם על קבלת הפנים!!! אתם ממש נחמדים שיהיה לכם יום מצוין! ענת.
T tamarhp New member 18/9/03 #2 בבקשה.. לא שיקרו לך כשאמרו שאנחנו נחמדים, נכון? (אממ.. אני מקווה שזה מה שאמרו לך!) בכל מקרה, להבא - תשתדלי בבקשה לשרשר ולנצל"ש.. טוב? תודה רבה ויום נעים! ותזהרי שלא להתמכר!
בבקשה.. לא שיקרו לך כשאמרו שאנחנו נחמדים, נכון? (אממ.. אני מקווה שזה מה שאמרו לך!) בכל מקרה, להבא - תשתדלי בבקשה לשרשר ולנצל"ש.. טוב? תודה רבה ויום נעים! ותזהרי שלא להתמכר!
S shadow dancer New member 18/9/03 #3 רובנו לפחות.........../images/Emo3.gif בס"ד רואים שעוד לא הכרת את קרן........ סתאאאאאאם! ואני מחזק את דברי תמר- הפורום ממכר!!! ואני שוב מזכיר שאותי לא הזהירו........... יום טוף.
רובנו לפחות.........../images/Emo3.gif בס"ד רואים שעוד לא הכרת את קרן........ סתאאאאאאם! ואני מחזק את דברי תמר- הפורום ממכר!!! ואני שוב מזכיר שאותי לא הזהירו........... יום טוף.
M mayakol New member 18/9/03 #4 נצל"ש... איזה שמו אייקונים לראש השנה!!!!! שלד של דג- פחחחח.... ב- ו- שחוץ מזה שהיא מפיקה דבש, היא מאוווווד קשורה לראש השנה טוב, שיהיה...
נצל"ש... איזה שמו אייקונים לראש השנה!!!!! שלד של דג- פחחחח.... ב- ו- שחוץ מזה שהיא מפיקה דבש, היא מאוווווד קשורה לראש השנה טוב, שיהיה...
T tamarhp New member 18/9/03 #5 איזה מגניב ומה עם האייקונים הישנים? עוד אפשר להשתמש בהם? וניר - זהירות הפורום מ-מ-כ-ר