תודה.

ישלישם

New member
תודה.

למדתי ש... להיות מי שאני, לטפל באחרים, זה לטפל בעצמי, בילדה שבי, שצופה בי מהצד, כל אימת שאני נותנת מעצמי, ואז... מכירה באהבה האינסופית, הזורמת מעל ומעבר לי ובתוכי, בכוח העליון, האחד. לתת זה לקבל את עצמי. לקבל את עצמי זה לתת מהמקור, מהאור הזורם בכולנו, ולהאמין בקיומו בתוכנו, שהוא מעל ומעבר להיותנו פגיעים, חלשים, קטנים, פוחדים. להאמין באל האחד הזורם בין כולנו, זה להרשות לעצמנו לאהוב, לתת, לקבל, להיות... זה לתת אמון. האמת היא אחת, והיא זורמת בין כולנו, אנו - כמטפלים - רק מזכירים לאחרים, ולעצמינו, את היותה מה שהיא. אני לא יותר ממה שהייתי אתמול, אני לא פחות ממה שאני רוצה להיות, אני פשוט הנני. כשאני שוכחת זאת, אני נזכרת שלאהוב זה הכי טוב באהבה גם אם נפגענו ונכשלנו ואיכזבנו כמו באהבה אין מחר אין אתמול יש רק את הרגע הזה. אז בואו נפתח את הלב, בציפיה ברוכה לקראת הבאות, בהשתאות, בהשתוממות, בתפילה, ונקבל את הרגע הזה, במלואו, כי הרגע הזה הוא הכל, והמחר נובע ממנו. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
ילד,

ילדה... אני פונה אליכם. כן. רק אליכם. פעם, ממש מזמן זה היה, סגרו אתכם בתוך קופסא, והחביאו אותה, כך שתיראו "מבוגרים", יצרו אתכם חלשים, פגיעים, תלותיים. אני רוצה להגיד לכם... אתם לא כאלה... להיפך. אתם מוכשרים, חכמים, מחוברים ליידע האינסופי, לאהבה ולאור... כן. נכון. קצת חנוק לכם שם בפנים, בתוך הקופסא הזו... הגיע הזמן לצאת! למה? כי קצת משעמם בלעדיכם... טוב, אתם קצת פגועים כרגע, מזה ששכחו אתכם כל-כך הרבה זמן בקופסא הזו, אבל... הרי אתם לא מתכוונים לכעוס לנצח!? נכון??? אז... קדימה... אחת. שתיים.שלוש. ו... מי מוכן לצאת? אני לא חוזרת לפה עד שאתם לא באים! ילדה שמצאה את הלב ואומרת תודה בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

מנטיס

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif|ש

ישלישם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

We are the world בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

איל באש

New member
מדהים סיגלי ../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif

לתת זה לקבל לקבל זה לתת אלו הם שני הצדדים של אותו המטבע מומלץ ללמוד ולשלב .

למעלה