תודה

תודה

תודה

אז נכון שהשתדלתי להגיד תודה לכל אחד ואחת מאיתכם. ולאלו שפיספסתי אני רוצה לאמר עכשיו. הוידויי שכתבתי היה קשה לכתיבה. והיססתי אם לכתוב אותו-לבסוף אזרתי אומץ וביצעתי. ואני שמחה. זה פתח לי אפיק להכיר באמת את האנשים שאכפת להם. ואני מודה לכולכם על העידוד. ובסלנג:עשיתם לי את זה. ואני מקווה להכיר כל אחד מאיתכם באופן אישי. לכם על העידוד. אוהבת אתכם אלת האהבה.

ליאתוש

New member
לאלת

חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךך אוהבת ואם את צריכה אותי אני כאןןןןןןןןןןןןןןןןן אל תשכחי שלא כולם נבזים יש גם אנשים טובים באמצע הדרך אוהבת ליאתושששששש }{ }{

ליאתוש המקסימה..

תודה רבה לך על המילים שלך כאן ובפרטי. היה לי כייף לדבר איתך,את אחד האנשים הראשונים שהיכרתי-את ושריתוש. ואני כל כך שמחה על החברות שאת מעניקה לי. אוהבת אותך חברה יקרה את משהו מיוחד. שלך בכנות ואהבה אלת.

טוב

טוב

כפי שאמרתי . זה הזמן אלה . להיפגש . במציאות . כל חברי הפורום . יש זמן . קחו את הזמן לחשוב על זה . ואיפה המקום המתאים ? אם לא כאן . איפה שאני יושב עכשיו . בדינינגוף סנטר , מרכז האינטרנט הגדול ביותר בתל אביב . אולי גם בכל ישראל , אני לא יודע , לא עשיתי סקר . טוב יאללה . כבר כואב לי הראש . אני צריך כבר ללכת . אני מאחר . מקווה שאני אתחבר יותר מאוחר הלילה . בסוף הלילה . אה להתראות .

למעלה