תודה

אורית 36

New member
תודה

שבת שלום לך לי, אני מודה..התרגשתי אתמול לראות איך את פותחת דלת ומאפשרת להכנס. בתבונה וברגישות..הצבת את הכסא במקום מעט צדדי. אני חושבת,שלא ניתן לטפס מעלה לפני שעוברים את הדרך כולה. וזה נכון לגבי כל דבר בחיים-לפי השקפת עולמי. אני לא יכולה לסיים כאן מבלי להזכיר מס` אנשים יקרים שמגיבים,מחזקים ונותנים כח. לכם...סקסופון,נקיטה,אלת האהבה,ארבל מהכרמל,דורית,מיכל 1 פנטום הצ`אט וכמובן לך לי28 אתכם מעכשיו אורית 36

ברוכה הבאה אוריתי

ישששששששש!! ואני יודע היטב שיש לך מה לומר... ובעיקר... בעיקר יש לך זמן... עד 4 בבוקר... כל לילה... אני כבר חש את היצירה שאת הולכת להפיק כאן. באמת שמח חברה יקרה, שאת מתיישבת על הכיסא. ואת כיסאך, אקיף בזרי פרחים צבעוניים וריחניים. עבורך. סקסופון.

לי28

New member
שבת שלום לך מקסימה.. חיוך עלה על שפתי שראיתי את שמך פה - תודה

חיכיתי חיכיתי

ולבסוף הגעת.... כמה נפלא. מרגישה כבר מעורה? יופי פתחי את הדף וכתבי אלינו. מחכים ליצירותייך ושתהיינה רבות... ממני אלייך בהמון אמון ואהבה אלת האהבה.

היי אורית...

שלום חמודה את מוזמנת אל הסלון שלנו... לי כבר הכינה את הכיסא להביא קפה ועוגה?

אורית 36

New member
קפה ועוגה

בוקר טוב לליהי נחלק את זה ככה.. הקפה עלייך(שיהיה מאיכות טובה,כן?) העוגה עלי(אחראית לאיכות) שלך אורית 36 *שנזמין גם את סקסו? הוא בענייני קפה לאחרונה...

היי מתוקה בוקר טוב...

הקפה יהיה איכותי אני מבטיחה... תשאלי את לי28 ששתתה אצלי בזמן האחרון (קפה אגוזים עם ריח מטריף..) וסקסו כמובן שמוזמן כמו כל חברי הפורום.. ליהי

אין צורך להקריב קרבנות

אורית היקרה,לא התכוונו שתוותרי על שנת הבוקר של שבת עבורנו.........

אורית 36

New member
שנת היופי-לארבל

אם היה מכיר קצת את אורית היה מבין ארבל, שאורית לא מוותרת על שנת היופי. אורית פשוט מתעוררת מוקדם.... (חשבת על האפשרות הזו?)

דני37

New member
קפה ועוגה - ומה איתי?

היי אורית36 סוף סוף יש לי זמן לראות מה זה הפורום וכרגיל את הראשונה שאני יוצר איתה איזשהוא קשר במימד החדש הזה.ראיתי קפה והחלטתי לקרוא את המייל (אני מקוה שככה קוראים לזה כאן)הזה דוקא. להזכירך אני ממתין לך לקפה ועוגה(לא לחשוש, אפלטוני לחלוטין)בתקוה שיום אחד באמת זה יצא לפועל(אין לי ציפיות רק תקוות). ביי ולהשתמע דני37 נ.ב. אפשר להביא חברים וחברות.

למעלה