תודה

אמא 3 ב 36

New member
תודה

לכל מי שענתה (ושתענה)..

אני עצמי בתקופה מאוד לא קלה. ידעתי שיש סיכוי שיום זה עשוי להגיע אך לא באמת חשבתי על זה, האמנתי שיהיה טוב והטיפולים מהביציות שלי יצליחו... אני מרגישה שאין לי יותר אמונה. זה מאוד קשה לעבור מחלה קשה להתמודד עם הטיפולים הקשים מנשוא ובסופו של יום קיוויתי שיהיה לי ילד/ה בקו הסיום.
אני רוצה ככ להתקדם ולהמשיך הלאה.. אני בתוך כל ההורמונים האלו עכשיו שבין כה וכה התחלתי לקחת בגלל הטיפול האחרון ושבוע הבא בעלי ואני רוצים להתחיל לברר על תרומת ביצית.
אשמח לכמה עצות פרקטיות בנושא.. מאיפה אתן התרמתן? דרך איזה גוף? האם מישהי יכולה לתת לי את הפרטים למייל שאוכל לדבר איתה באופן ישיר? אני מאוד אשמח ואודה על הסיוע.
אני שוב חוזרת ואומרת אתן אמיצות!! גיבורות על!! חדורות מוטיבציה ואין ספק שאני בצד הנכון של המגדר !!!
שוב תודה לכן שעניתן לי, כולכן! מאחלת לכן הרבה אושר עם ילדיכם האהובים!!!!

תתחילי להסתכל בקו המשווה
שלצערי לא הצלחנו ממש לעדכן אותו והוא מעודכן נכון לנובמבר 2014 (צריך למצוא פורמט אחר להעלות עליו לפורום ומאחר ואנו כאן בהתנדבות לא מצליחות להגיע לזה).
הקובץ נמצא בסרגל כלים ומידע הודעות נבחרות http://www.tapuz.co.il/forums/taglines/926/המומחים/תרומת_ביציות
בנוסף למה שרשום בקובץ ישנם שני מסלולים נוספים שמביאים עוברים לארץ:MOMS PROJECT באסותא רמת החייל ואימהית במדיקל סנטר. לאחרונה ראיתי שלשניהם יש אתרי אינטרנט.
שבי עם עצמך, עכלי את הבשורה, תחשבי מה חשוב לך בתרומה, מה חשוב לבעלך, האם יש רופא שאיתו היית רוצה להמשיך, האם את רוצה לעבור החזרה בארץ או שאין לך בעיה לטוס לחו"ל
איילת

למעלה