תודה

גינגית17

New member
תודה

לאחרונה התחלתי להיות שותפה שקטה בפורום.
לא מזמן החלטתי שאני רוצה להשתדרג במכונה שלי, ובעיקבות אינסוף דיונים פה, החלטתי לקנות לי מכונת אוברלוק במקום.
אז הזמנתי לי מכונה מארה"ב לפי ההנחיות שמסתובבות פה - ואתמול קיבלתי אותה - תוך 10 ימים מיום ההזמנה!!!
עכשיו נשאר לי רק לקנות את השנאי ולהתחיל ללמוד להשתמש בה :)

סתם לידיעה - הזמנתי את המכונה Brother 1034D דרך http://buyamerica.co.il/ (התשלום אליהם הוא בשקלים והם דואגים להזמין ולשלוח עד הבית - רק צריך לתת להם לינק למוצר באמזון)
ובאופן מפתיע יצא מאוד דומה במחיר לאם הייתי מזמינה לבד ומשתמשת בשירותי שילוח אחרים כמו MUSTSTOP או BUY2USA .

אז שוב תודה על כל המידע שעובר פה.

שש שבע

New member
תתחדשי ותהני, ואל תשכחי לעדכן אותנו

וכמובן אני מזמינה אותך להישאר ולאו דוקא בתור סמויה....

Tנקר בל

New member
לדעתי, זה שירות לא משתלם

קודם כל - ברוכה הבאה

בדקתי עכשיו. אני שילמתי 96$ על משלוח + מיסים + ביטוח.
באתר שקישרת אליו ביקשו 611 ש"ח על משלוח + מיסים. זה פער גדול. אמנם המשלוח מהיר יותר, אבל אין ביטוח.
אגב, גם ל-BUY2USA יש שירות דומה, ולדעתי לא שווה לשלם סכום נוסף על ההזמנה האוטומטית. אפשר להזין את הכתובת ידנית, בשביל לחסוך כמה מאות שקלים.

Tנקר בל

New member
כי לא יצא אותו הדבר!

כתבתי: אני שילמתי על המכונה שלי 96$, באתר שהיא קישרה אליו ביקשו כעת 611 ש"ח. זה פער גדול מאוד.

Tנקר בל

New member
הסה"כ יוצא זהה? בכלל לא!

שער הדולר כיום בערך 3.5. 96$ כפול 3.5 זה 336. היא שילמה 611. כמעט 300 ש"ח נוספים. כמעט כפול(!)

את מסתמכת על מה שהיא כתבה. אני בדקתי באתר שהיא הפנתה אליו, והפער שהתקבל הוא גבוה, כמה מאות שקלים.

[אם מישהי מעוניינת במשלוח מהיר, הפער יצטמצם, אבל מי שמוכנה לחכות עוד שבועיים-שלושה, זה פער עצום רק בשביל לחסוך ביצוע הזמנה באמאזון, עניין שנמשך דקות ספורות וקצרות].

שש שבע

New member
חשבון כזה גם אני יודעת לעשות, ודאי שאני

מסתמכת על דבריה,
אז הנה את חרוצה, כמה עולה לי מכונה כזו בקניה ישירה מאמזון, עם משלוח אוירי? מול מה שהיא שילמה?
ולא כל דבר שהוא פשוט לאחד כמו לקנות ישירות, פשוט לאחר,

אני ליויתי מישהי בקניה מאמזון , היה חתיכת סיפור.

Tנקר בל

New member
אז איך הגעת למסקנה שהסה"כ יוצא זהה?!

אני לא הסתמכתי על דבריה ובדקתי (בשל ההיכרות עם השירות הדומה של BUY2USA).
לא קונים ישירות מאמזון עם משלוח אוירי. קונים מאמאזון ומשלחים בחברת שילוח ישראלית.
לי ההזמנה מאמאזון מאוד פשוטה, ואורכת דקה. למי שהיא מורכבת, ושווה מאות שקלים - השירות הנ"ל אכן משתלם.

Tנקר בל

New member
אז למי שרוצה משלוח אווירי - זה ממש משתלם

אם מישהי יכולה להסתפק במשלוח ימי - לדעתי, זה לא משתלם.

גינגית17

New member
משלוח אווירי

אני מסכימה שבמשלוח ימי זה יותר זול דרך חברה אחרת, אבל לאור העובדה שהתחילו לדבר על להשבית את הנמלים לפני שבועיים, והרצון שלי לקבל את המכונה עכשיו ולא עוד חודשיים (במקרה הטוב) החלטתי לשלוח במשלוח אווירי.
ובהנחה שזה משלוח אווירי, ההזמנה דרכם עלתה לי היתה בדיוק אותו דבר כמו משלוח עם אחת מחברות השילוח האחרות.
קניתי בעבר דברים אחרים מארה"ב עם חברת שילוח אחרת אז לא הייתה לי בעיה עקרונית או פחד כלשהו להשתמש בהם... אבל באמת הפתיע אותי שהמחיר לא כלל עמלה כלשהי על השרות (BUY2USA עם השרות כולל ההזמנה עלתה 100 שח יותר- שזאת כנראה העמלה שלהם - ובאמת לא ראיתי סיבה לשלם להם את הסכום הזה על כלום...)

בכל מקרה, הכוונה שלי לא הייתה לעורר דיון על חברות השילוח - הן כנראה מרוויחות לא רע בכל מקרה... אלא להביע את הערכתי לפורום....

שש שבע

New member
אז יצא בסוף אותו הדבר. והדיון בפורום

בענין חברות השילוח, הוא דיון חשוב,

ואני שמחה שנמצאנו מועילים,

למעלה