תודה

plomphy

New member
תודה

בשיעור ספרות נתנו לנו לנתח את השיר מכה אפורה והחלטתי שבא לי לשמוע עוד קצת מוזיקה ישראלית (אני די מתעבת כל מוסיקה ישראלית חוץ מרוק..) באתי לפורום, ראיתי את השרשור של השירים האהובים ביותר והורדתי בערך 28 שירים ודרך אגב האהובים עלי הם מוניקה סקס וברי סחרוף.. אני גם חושבת שאני הולכת לקנות את הדיסקים שלהם. אז תודה על השרשור שעזר לי לפתח טעם חדש!!

plomphy

New member
אוי פתאום קלטתי איזה הודעה

מטומטמת כתבתי..
"תודה" אל תתיחסו אלי!

עטלף77

New member
קודם כל וקשה... ../images/Emo13.gif

שנית, באמת כדאי שתגשי אל חנות הדיסקים הקרובה ותביעי את אהבתך למוסיקה הישראלית גם שם כדי שהאומנים יוכלו להמשיך וליצור את המוסיקה שאנחנו אוהבים.
שלישית, המורה שלכם יכלה לתת לכם שירים הרבה יותר טובים לנתח מאשר "מכה אפורה", אבל זאת כבר דיעה אישית שלי
אם את רוצה את יכולה למצוא במאמרים של הפורום ניתוח לשיר "בואי הביתה" של ברי סחרוף, מומלץ מאוד.

N a V e

New member
אני בדעה של עטלף לגבי שירים יותר

טובים! ד"א למוניקה סקס בעצמה יש שירים הרבה יותר טובים.

Superunknown1

New member
מכה אפורה?

מה יש לנתח פה.... זה מן דיאלוג, "היא אמרה לי: תראה, החיים...." "איך אני עמדתי שם, איך אני אמרתי לה: ככה את יפה, זה....." היו יכולים לתת לך שירים הרבה יותר טובים. שירים עם משמעות. במקרה הזה עדיף כבר לנתח שירים של היהודים.

plomphy

New member
אני אנצל את העובדה שהיא אמרה

לנו שאנחנו יכולים להביא איזה שירים בעברית שאנחנו רוצים ועליהם נעבוד במקום החומר הלימודי הרגיל..

N a V e

New member
קחי את השיר המורכב של היהודים:

"אלוהים אני פוחד למות". אפשר לקחת את היצירה הזו לכל מיני כיוונים...

Superunknown1

New member
ברצינות-

אני מציע לך לקחת את "אני שונא" של אביב גפן, שיר מדהים, האירוניה, המטאפורות ומה לא. כ"כ פשוט ועם זאת כ"כ מורכב. ולצד השירים האחרים שלו יש לו אפילו לחן טוב (אני לא ממש אוהב את הלחנים שלו..) או את: "איתו לנצח" של קרח 9. השיר עצמו לא מי יודע מה מסובך ומורכב, אבל מה שעומד מאחוריו, פריצת הדרך הזאת, הפתיחות, נועם עומד על שלו ואומר "זין" לחברה- שאז, ב-96 לא הייתה כמו של היו. אם תרצי לעבוד על השיר הזה באמת, אני אשמח להביא לך כתבות מעיתונים המדברות על "השיר ההומו-סקסואלי הראשון"...

plomphy

New member
זה בסדר,

אני חושבת שאני אסתפק ב"אני שונא"
אבל תודה...

Tyler Durden FC

New member
איזה כיף לך!

אצלנו לימדו את אביב גפן הלא מוצלח הזה! אני מעדיפה ללמוד מוניקה סקס! עכשיו מלמדים אותנו על יהודה עמיחי (בדיוק! מי?!?!) איזה כיתה את בכלל??

Superunknown1

New member
פזורה מסריחה ומפגרת,

איך את בכלל משווה שירים של מוניקה סקס לשירים של יהודה עמיחי?!

למעלה