תודה!

alpha80

New member
תודה!

לכל מי שהיה ביום חמישי , היה כייף לראות אתכם, מקווה שנהניתם, למי שהיה וראיתי, למי שהיה ולא בא לומר שלום... למי שאמר שלום ולא היה.... שיהיה סוף שבוע מקסים. @

turrican

New member
היי אורן ../images/Emo6.gif

היה ממש סבבה לפגוש אותך. מקווה שיהיו עוד ערבים כאלה.. חבל שלא היה כל כך מקום לרקוד כי אחרת הייתי קורע את הרחבה.. אחלה מוסיקה (כמו תמיד) דרך אגב שמעת לחומרים שמסרתי לך? בשלך, אלכסיס

one caress

New member
!!Pleasure,TREMENDOUS treasure!!

תודה לך
הצלחת להחזיר לי את רמת ה- -new wave -electro pop, -synth pop, ושאר הירקות בדם שהספיקו מאז לצנוח... --->לרמה נאותה! ובכלל היו אלו 48 שעות גדולות(שהחלו ב-לולה-מאוד נהניתי
) שבמהלכן, גם זכיתי להכיר את חברות הפורום הנפלאות. מקווה שאזכה לחזות בזיו פניכן במסיבה הבאה

turrican

New member
היית אתמול באלנבי?

היי One Caress , אתמול באמת לאלנבי 29? ואם כן..למה לא קפצת להגיד שלום??

one caress

New member
Abraa cadabra../images/Emo28.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

שלום רב ל-webmaster טוריקן!!!. אני חוששת שהחמצתי אותך,
הגעתי קצת אחרי אחת, ומשיחה עם TORA הבנתי שעזבת לפני כן. היו שירים כל כך יפים.
הפסדת את: erasure ,(yazooooooooooo(don´t goooooooooooooooo pet shop boys madonna new order soft cell-(רמיקס מדהים ל- tainted love) spandau ballet (אכן, זהב!) וכמובן-אהבתי הגדולה-DEPECHE MODE!!!!
אמנם עם נוכחות מעטה, אך משובחת !
its no good-קידם את בואי Behind the wheel Personal jesus והקלאסיקה הגדולה-E n j o y t h e s i l e n c e (הייתי הפריקית היחידה שהרימה את ידיה באוויר. "Reach out and touch dave" "All I ever wanted, all I ever needed is M A R T Y in my arms" כנראה שלהתפרע כמו שצריך אפשר רק לעשות במסיבות DM) וכפי שהבנתי מזומנות לנו בסוף החודש לא פחות מ-2?!?!
...So i´ll see you then

turrican

New member
../images/Emo7.gifאח..איזה פספוס

חבל שלא יכולתי להשאר עוד..
מקווה לראות אותך במסיבה הבאה. אני שמח שנהנית מהמוסיקה. אין ספק אורן הוא דיג´יי ענק! יצא גם לדבר איתו והוא ממש נחמד! לפחות ראיתי את TORA!TORA והיה לי סבבה לפגוש אותה.

alpha80

New member
דפשמוד? נוחכות מעטה?... לעע.....

וחוץ מזה שהיית ולא באת לומר שלום. מאוד נעלבתי. עכשיו אני גם יודע מי את, שצעקת ENJOY THE SILENCE

one caress

New member
|ליצן !!condemnation---LLLLLLLLIES

באמת שמעת אותי ?
אלפא 80, אבקש את סליחתך.
אבל אני לא מכירה אותך ולכן לא רציתי להפריע או לנדנד. אולי במסיבה הבאה? בכל מקרה מאוד נהניתי
אז נתראה בסוף החודש. SEE YOU

one caress

New member
אני גם צעקתיShake The Disease

אבל המשרוקיות הללו החרישו את רוב הצלילים. ומה אני מתבשרת, יש מסיבה ב-29? i say i say i say פחות מ-3 שבועות להתכונן. צריך להתחיל ולאוורר את הנוצות. SEE YOU2

ToraToraTora

New member
תודה לך!

ממש היה כייף!!!!! כולנו נהנינו, תודה לך על ערב ניפלא.

למעלה