תודה

ronitizaks1

New member
תודה

קודם כל ברצוני לאודות לקב"ה על השנה המדהימה שעברתי. על הכוחות שהוא נתן לי להשתנות ולהעז לבעוט בפחדים... עם זאת אני רוצה לאודות לו על שכיוון אותי להכיר את שמחה(כן שמחה מהפורום). הייתי בקבוצה הראשונה של שמחה קבוצה שתרמה לי כל כך הרבה בלהבין את עצמי,להעיז לעשות דברים, להיוולד מחדש... שמחה ורוב הבנות בקבוצה הפכו להיות לי חברות לחיים.שאני צריכה תמיכה או לשתף מישהו בכאבי ובשמחותי מיד עולות לי בראש ובלב הבנות מהקבוצה(ולא שחסר לי חברות אחרות). תודה שמחה על הכל.בהצלחה בשאר הקבוצות.מומלץ ביותר... שנה טובה לכולם רונית... סיכום שנתי:ירדתי עוד 20 קילו(סה"כ 54) אני לומדת נהיגה (מה שלא העזתי במשך 46 שנות חיי) הגשמתי חלום:רכבתי על סוס... ביליתי את השנה בטיולי שטח,בטיפוסים על הרים וסולמות.. והכי גדול :אחרי 20 שנה של עבודה בבית אני מתחילה אי"ה אחרי סוכות לעבוד בחוץ ... שוב תודה על התמיכה.אוהבת אתכם:שמחה,לילך,רווית,שני וענת.ורד ושירה...

שמחה37

New member
טוב זה בגלל שאת תלמידה טובה ומישמת ../images/Emo13.gif

ממוש גם לי היתה הזכות להיות איתך ועם הבנות המדהימות שלנו ואני כ"כ גאה בך ומאמינה בך ובדרכך. תודה על הפידבק והפרגון ושוב זה רק נותן לי להרגיש שבחרתי במקצוע הנכון ריגשת אותי מאוד
שמחה

רוייקו

New member
שינויים טובים מתרחשים בעקבות

ניתוח אחד שפותח לנו את המרחב כמו ספינה אל הים הגדול. המשיכי במסע אל החופש והאושר שלך. כל הכבוד על השינוי הגדול. חג שמח ושנה טובה רוייקו

לילך 1233

New member
רוניתתתתתוווווווששששששששששש

קודם כל אני גאה בךךךךך ועל הדרך שעברת השנה כמו שכבר אמרתי לך את אישה נדירה ומדהימה !!!!!! וכמו ששמחה אומרת אלו שינויים של שמחה כייף גדול היה להיות לצדך ולראות את השינויים שחלו בך וכבוד גדול היה להכיר אותך ואת כל בנות הקבוצה ... בהצלחה בעבודה החדשה אין ספק שהם זכו בך ..... ואכן הקבוצה של שמחה מומלצת ביותר וגורמת לשינויים של שמחה וכולם מזמנות/ ים לקבוצה בנתניה ......

למעלה