תודה

תודה

אני קוראת סמויה פה בעיקר (לא יודעת למה..), אני מקבלת הרבה מידע ועידוד מכן. הפעם הראשונה והיחידה שכתבתי כאן הייתה לפני כארבעה חודשים, עברתי ניתוח להוצאת שרירן (9 ס"מ) וציסטה שהתגלתה כאנדומטריומה (איזה כיף!...). אני אמא לשניים והקליטה וההריון ללא בעיות ורק שניסינו להכנס להריון בפעם השלישית אין הצלחה כבר שנה וחצי, נראה לי שזו הסיבה שלא כתבתי כאן, לא היה לי נעים מבנות שנאבקות להרות בפעם הראשונה. היום נפגשתי עם ד"ר אליצור בפעם הראשונה, תודה למי שהמליץ. הוא בעד לעבור להפריות באופן ישיר. מפחדת פחד גדול מהבאות. שוב תודה ענקית לפורום הקסום הזה ולבנות כאן, אני מצדיעה לכן אחת אחת.

זואילי

New member
בהצלחה!!

את בידיים טובות. הוא יודע שאיתנו - אין זמן להתברבר. תתחילי לקרוא בפורורם פוריות על התהליך, תלמדי את החומר. והעיקר - שתהיה דרך קלה עד כמה שניתן ומהירה.

galim29

New member
ברוכה הכותבת../images/Emo140.gif

אף פעם אל תרגישי לא נעים מבנות אחרות. יש לנו פה הכול מהכול והדבר היפה ביותר אצלינו לדעתי זו רמת הפרגון אחת לשנייה. אז תיכנסי ותכתבי כל מה שעולה לך לראש. ולהפך, כל סיפור הצלחה של הריון רק משמח אותנו. המטרה של כולנו היא ממש כמו שראיתי בכיתוב על אחת החולצות: END TO ENDO.

שאלה לזואילי

בהמלצתך הגעתי לאליצור, הוא הצטרף לאחרונה למאוחדת, אז בינתיים פגשתי אותו כך. ואני ארצה שהוא יעשה את השאיבות וההחזרות אני אצטרך לקחת אותו פרטי, האם זה אפשרי למרות שאני מטופלת שלו בקופת חולים.

זואילי

New member
הי מחפשת

אין צורך לפתוח הודעה חדשה. הודעתך הקודמת פה מופיעה בדף הראשון. היא תקפוץ למעלה בכל פעם שאת או מישהי אחרת תגיב לה ותענה (תקפוץ ב 72 שעות מפתיחתה). והודעתך זו גם באותו נושא.. כל הודעה חדשה דוחקת הודעות קודמות, אז שימי לב. לשאלתך, אין לי מושג.
את צריכה לברר איתו - אם את מטופלת שלו במסגרת הקופה, היכן מתבצעות השאיבות. והאם הוא מבצע את השאיבות וההחזרות. אבל יופי לדעת, בשביל בנות המאוחדת. (האם הוא במאוחדת מוגדר כמומחה פריון? או שהוא גם בנישה של גניקולוג "רגיל" אצלכם?). עדכני אותנו כשתדעי.

הי זואילי ולכל חברות קופת חולים מאוחדת

תודה לגבי ההערה, לקחתי לתשומת ליבי, חדשה בענייני הפורום. לגבי אליצור, מוגדר כרופא פריון בלבד, אינו מקבל ענייני נשים "כלליים". מקבל במודיעין ואשדוד. מומלץ ובהצלחה.

למעלה