תודה

אליc

New member
תודה

תודה רבה לכן באמת אבל זה כל כך טרי אני כל כך דואג כמו שהיה בקשר עצמו אני דאגדתי לה יותר ממני האהבתי אותה יותר מעצמי אני יודע שזה קרה אבל עדיין זה כל כך כואב כי היא פגעה בי זה לא נגמר בשלום וביי היה יותר מזה כי היא סיימה את זה במורה כל כך מגעילה..היא התחילה להיות קרה אליי אמרה לי שהיא צריכה כמה ימים עם עצמה שבעצם היא הכניה את הקרקע כמו שאומרים לקראת הפרידה..ובנוסף לזה כשהגעתי מצאתי את הדברים שלי ארוזים ..זה פגע אבל ממש פגע ..אני יודע רק דבר אחד היא הייתה האהבה הגדולה והיחידה שלי . לפני זה הייתי רווק מושבע שמבלה ויוצא אם בחורות לא יותר מבילוי או סקס ואני מרגיש שאיבדתי את זה היא עשתה לי את זה בכל הבחינות..אבל אני גם יודע שמה שאני נתתי לה היא לא תקבל מאף אחד אחר אני נתתי את החיים שלי בשבילה ובזה אני אומר ההפסד כולו שלה

כמוני כמוך אחי!../images/Emo24.gif

לפעמים כשאתה נותן יותר מידי מעצמך - אין כבר עצמך ושזה נגמר אתה חושב - ומה איתי עכשיו - עזבתי חברים אורך חיים כלשהו ונתתי לה את מלוא תשומת הלב עד כדי כך ששכחתי מה אני כבר רוצה מעצמי.... אבל שוב - הזמן ירפא ומתחילים לחיות חיים חדשים!

מאו יין

New member
מקווה שקראת את מה שכתבתי...../images/Emo142.gif

ושאתה "קצת" יותר מעודד...

ledzep

New member
כולנו באותה סירה

אחיי , תגידו לי אז איך זה קורה - משקיעים תנשמה כל דקה כל שעה , כמעט אין חיים אחרים חוץ מבחורה אחת שתמיד סובבים סביבה וסביב כל הבעיות שלה , תמיד נכונים לעזור ומוותרים 98% על רצונות שלנו - זמן לבד או עם חברים , ובכל זאת היא תגיד - לא מספיק לי , לא טוב לי , וכנראה שאתה לא מתאמץ מספיק , כאילו מה לרדת לרמה של עבד !!? הייתי בקשר אחד יחיד ומיוחד -בשבילי - אהבתי באמת - כמעט 4 שנים - ופשוט פתאום העיניין מתדרדר לכך שאני לא מכיר אותה בצורת ההתנהגות המגעילה והמעליבה שלה - רק על עצמה היא חושבת , אז אולי כמו שכולם אמרו לי - זה לטובה - תמצא משהי שכן תתן ותעריך אחת בוגרת , -מתי זה יקרה - אני לא ממהר - אבל הלב מבפנים דואב והראש שלי מסוחרר מכל המחשבות , בקיצור - א-כ-ז-ב-ה ! איך זה קורה דווקא לנו?! מה רק בגלל שאנחנו מקריבים תנשמה לא למגיע להנות ?! אולי כשנגיע לגן עדן נקבל נחת (אם נגיע ) :)

לבנת23

New member
טיפ

יקירי, נראה לי שזו בדיוק הבעיה! אסור לבטל את הרצונות שלך ואת עצמיותך בשביל בחורה! אמורים לחיות חיים משותפים וכל מה שכרוך בזה! בחורה שתקטוף לה את הירח, תעזוב אותך יותר מהר ממה שאתה חושב... אני לא אומרת להתייחס רע לבחורה, אבל גם הרצונות שלך חשובים! גם אתה נמצא במערכת היחסים! תדאג שתמיד יהיו לך העיסוקים והחברים שלך ואל תוותר עליהם! מקווה שהטיפ הזה יסייע לך במערכת היחסים הבאה... בהצלחה! לילה טוב, לבנת

למעלה