תודה

אבישג78

New member
תודה

זה מאוד חיזק אותי כל הניחומים שכתבו לי על מות אימי ומאד התרגשתי. היום רק נכנסתי לפורום ןאני שלמה עם זה שאימי נפטרה בשלב זה של המחלה כי אם לא היו לה עוד הרבה לסבול וכרגע אני מאוד דואגת לאבי שלקח את מותה מאוד קשה ולמרות שאני באמצע שבעה מחפשת בשבילו מוסד טוב בשבילו הוא עוד יכול לתקשר עם אנשים בשלבים ראשוניים של דמנסיה אבל נראה לי הימים האחרונים הזכרון שלו הדרדר מאוד הוא אוכל בלי הפסקה שוכח שהוא אכל ארוחת בוקר ורוצה שוב שוכח שלקח תרופות ורוצה לקחת שוב והוא תמיד רעב הוא חייב השגחה אני חייבת למצוא לו מקום טוב . אגב הולך לקרות משהו טוב כי עוד כמה שעות תוולד לו נינה חדשה (יש לו אחת כבר ממניׂ) אז הוא קצת מתרגש. אגב הורים שלי היו נשואים 61 שנים ואבא טיפל במחלתה מההתחלה עד לפני שנה עד שהסכים לקחת מטפלת ועד שהשתכנע להכניס אותה לבית אבות בקושי שרדה בבית אבות חודש.יהי זכרה ברוך.

אבישג יקרה

קודם נתחיל בשמחות. מזל טוב לאבא על הולדת נינתו, אפילו אינו מבין, וכמובן מזל טוב להורים והסבים של הרכה הנולדת, וכמובן גם לך כסבתא-דודה. כשאלפי אשתי היתה במצב דומה לאביך, ואמרתי לרופא שאינה לוקחת סדיר תרופות ואינה מסכימה שאני אתן לה (היא חשבה שהיא לוקחת כהלכה) הרופא אמר לי שעדיף לא לתת לה בכלל תרופות עד שלא תתנגד לקבל ממני. לפי מה שאת מתארת נדמה לי שאביך בקו התפר שבין שלב התחלתי למתקדם, ולא טוב להשאיר אותו לבד יותר מכמה דקות ועד שתכניסו אותו למוסד מתאים כדאי שיהיה איתו מישהו כולל בלילה. ושוב תנחומים על מות אמך.

עוד ביחס לתרופות

אשתי לא קבלה שום תרופה חיונית. יתכן שאם היתה מקבלת תרופה כזו, הרופא היה אומר לי לרסק כדורים ולהכניס לאוכל, כפי ששמעתי כאן בפורום. לא כל כדור מותר לרסק. הרופא אמור לדעת.

מאחלת לכם רק טוב

אבישג יקרה , מקווה שתמצאו לאבא שלך מקום טוב וראוי, לא הבנתי , האם את כבר סבתא? מזל טוב להולדת הנינה הטרייה לאביך, הלואי שעוד יספיק להבין ולהנות מכך. מצטערת שלא יכולה להגיע לנחם אך אני בבית מיום חמישי ולכן לא באזור ת"א יהיה זכרה של אמך ברוך ואני בטוחה שתזכרו אותה תמיד כמו שהיתה בזמנים הטובים. שבוע טוב, טובה

אבישג78

New member
תודה ושבוע טוב

רק הבהרה אני משתמשת בכרטיס של ביתי (בת 31...) בתפוז לכן נראה די מוזר :)

למעלה