תודה

adamsplit

New member
תודה

את המכתב כתבתי בפורום אחר, אבל רציתי לחלוק אותו גם אתכם, הלא חלק מכם מופיעים בו.. אני תמיד רושם כאן, למי שאני לא יכול להגיע בדרך אחרת, מקווה שאיכשהו הוא כן יקרא את המכתב הזה. אז הנה עוד נסיון- לכבוד:הקדוש ברוך הוא הכתובת:כל מקום כבר כמה זמן שלא דיברנו, אני עוד מתפלל פה ושם(כמו שאתה בטח רואה) אבל לא כל יום. מאז שעברה שנה מפטירתו של אבא, קשה לי קצת לחזור לבית הכנסת. אני מרגיש את היגון בכל מילה. את כל התפילות אני זוכר, נחרטו בכאב בתוכי. אני מרגיש כפוי טובה, כפוי טובה על כך שלא הודתי לך עדיין, ואת זה אני רוצה לשנות היום.. הודיתי לך שלוש פעמים ביום(ויותר), על האוויר שנתת לי, על המראות היפים שסביבי, על הבריאות, על המשפחה, אבל זה לא הכל. לאנשים נתת בחירה חופשית, בצלמך, לטוב ולרע. אני בטוח שאפילו אם היית אנושי, אני בטוח שלא היית מתחרט, כי למרות כל הרע, יש גם כל כך הרבה טוב. אני לא עיוור, ואני יודע כמה שעזרת לי, לא נעלם מעיני. את מה שאנשים עשו ועושים לי,אי אפשר לשנות, וזה בסדר. אבל אני מרגיש את היד הנעלמה, שמרימה אותי בכל פעם שאני נופל. זאת שמחדירה בי תקווה בזמנים של ייאוש. הכי חשוב, בזמנים הכי קשים, שהתקווה כבר אבדה, שלחת לי מלאכים. חלקם הגיעו רק לרגע קט, להקל, לעזור, לחבק, וללכת. וחלקם הגיעו כדי להישאר איתי לכל החיים... אני מודה לך. מקווה שהמלאכית שנשלחה אלי עכשיו, פה כדי להישאר, אבל את זה הזמן יגלה, ולי יש אמון בך... לא פיקפקתי מעולם בהחלתה שהחלטת. גם כשאבי נפטר, לא פניתי אליך בזעם, לא שאלתי למה האדם הנפלא הזה היה צריך ללכת בטרם עת.. אני לא בעל חוכמה אינסופית כמוך, אני אינני יכול לראות את התמונה השלמה כמוך... אני מקווה שיום אחד, תתן לי לשאול אותך את השאלה הזאת מקרוב. לא ביקשתי ממך דבר, ואתה המשכת לתת ולתת. תודה אני מצטער, אבל היום דווקא יש לי בקשה. אתה שרואה הכל,רואה את גם את אחותי. אתה רואה איזו תקופה קשה זו בשבילה. אנא עזור לה כשם שעזרת לי, אם המחיר הוא להפסיק לעזור לי, זה מחיר שאני בשמחה אשלם. אל נא תנטוש אותה בעת קשה זו. אתה רואה כמה חכמה ונבונה היא, את הניצוץ שעוד זוהר בה. אם אני ראוי לעזרה, היא ראויה באלפי מונים ממני. אנא, האל החכם הרחום והחנון, אל תתן לאורה להתעמעם ברך אותה, כפי שבירכת אותי תודה שלך, אדם.

paloma blanca

New member
מקסים ומרגש../images/Emo24.gif

וכל מילה נוספת מיותרת

w o m a n 10

New member
אדמק'ה יקר, מקדישה לך ../images/Emo24.gif

עקבות בחול לילה אחד חלם אדם שהוא הולך על שפת הים, מטייל עם אלוהיו מולו . בשמיים הבזיקו תמונות מתוך חייו בכל תמונה שהבזיקה בשמים, הבחין בשניי זוגות עקבות רגליים שהיו בחול: זוג אחד שלו, והשני של אלוהיו. הביט האדם לאחור על העקבות בחול. הוא הבחין כי פעמיים רבות יש רק זוג אחד של פסיעות לאורך הדרך. הוא גם הבחין כי דווקא בתמונות האומללות והעצובות של חייו נשנה הדבר. פנה האדם לאלוהיו ושאל: "אלוהים, אתה אמרת לי שכאשר אחליט ללכת אחריך תלך איתי כל הדרך, אך הבנתי כי בתקופות הקשות ביותר של חיי יש עקבות של זוג רגליים אחד. אינני מבין מדוע בתקופות הקשות ביותר צעדתי לבדי. אינני מבין מדוע בזמנים שנזקקתי לך ביותר – עזבת אותי"! ענה לו אלוהים: "בני, אוהב אני אותך ולעולם לא אעזבך, באותן תקופות שבהן, כה רב היה סבלך, כשאתה רואה זוג אחד של עקבות לא היו אלה עקבותיך, היו אלה עקבותיי שלי כשנשאתי אותך על כפי". (לקוח מהנט) אדם, מתאים לך כך לחשוב על אחרים. מחזקת אותה ואותך... מכאן.

צילוש43

New member
אין מילים אדם...../images/Emo24.gif

כתבת כל כך יפה ומרגש
ומה נוכל לאמר... שרק יהיה טוב לך ולאחותך במלאי של אהבה כמו שאני רואה ששזורה כאן.

ר נ א ל

New member
אדם ../images/Emo201.gif

כתבת מקסים ומיד ניזכרתי בקטע "עקבות בחול" אתה לא לבד

אדמקההההה../images/Emo24.gif

הנה העצים / אלתרמן "הנה העצים במלמול עליהם הנה האוויר הסחרחר מגובה אינני רוצה לכתוב אליהם רוצה בליבם לנגוע
לשאת פת במלח ומים בדלי ועת הדרכים ילבינו צידה להביא לאחי הגדולים לאור ולרוחב בשדות אבינו. "
שא ברכה באשר אתה רק טוב!!!

alondli

New member
..מרגש ואישי..ואפילו לי אין מילים..../images/Emo13.gif

( וזה לא קורה הרבה אצלי..)

ברק 188

New member
לך אדם יקרנו...

היום אלוהים גאה בך, משפחתך גאה בך, חבריך גאים בך, גם אביך ז"ל וכול היקרים שלך שאינם עימנו כאן אי שם בכול אשר יהיו גאים באדם שבך. אילו היה באפשרותי לתת לך את שתבקש , הייתי נותן לך זאת ברצון וגם את היכולת לראות את עצמך כפי שאחרים רואים אותך, ואז היית נוכח לדעת עד כמה הנך אדם מיוחד במינו מצטרף אליך בתפילת הבקשה גם אם הדברים לא בדיוק ברורים רוח הבקשה מדברת בעד עצמה שיש מקום שהיושב במרומים יאתר לבקשתך אומרים כי אל רחום וחנון הוא בלי לשלם מאומה מעצמך היות... ויותר טהור ממה שכתבת אני לא מכיר בשום תפילה אחרת ורבי ישראל מסלנט היה אומר... האדם דומה לציפור. בכוחה של ציפור לדאות מעלה מעלה, אבל בתנאי שתניע את כנפיה ללא הרף. אם תפסיק מעופה לרגע, הרי היא צונחת ונופלת. בכתיבתך כפי שכתבת אדם אתה נוסק לגבהים של אח מסור באהבה ודאגה לשלום אחותך היקרה בזכות... תברכו בכול אשר יבקש ליבך . תודה ששיתפת גם אותנו כאן בתקוות הגדלות שמייחלים ומאחלים שבריאות ואושר לכם יתגשמו . ארוחה עם אלוהים

ברק 188

New member
נסיון ישיר

לפתיחת המצגת שלא נפתחה ארוחה עם אלוהים-ירצה תפתח

rtho784

New member
לאדם ולאחותו ישועות ונחמות.....

ה' ימלא משאלות ליבך לטובה

ש ר ה לה

New member
אינני מכירה את הנפשות הפועלות..אבל מאוד מאוד

התרגשתי.. מרגישה צורך לתת
הכל תלוי בך חבר. תהיה חזק! אל תישבר...

אדם מכתבך מרגש ועורר בי צמרמורת, בלי לדעת

פרטים מאחלת לך ולכל מי שזקוק הרבה הרבה כח וטוב

ediana

New member
../images/Emo24.gifאדם כתיבתך מרגשת, ה' יתן לכם כח../images/Emo201.gif

עלווה

New member
נושאת תפילה לאל הרחמים../images/Emo24.gif

שיתן לך הכח ולה את העזרה שיאיר לכם דרככם ותעברו יחד תקופה זו בשלום שהשמחה תחזור ללבכם והאור לחייכם לפני בורא עולם כל בני האדם שווים לעזרה שהוא מושיט לך אין מחיר והיא עבורך ובשבילך ולה לאחותך, מאמינה יש את מנת העזרה שהיא עבורה ובשבילה אנא אל רחום שתפילותיהם של השניים יעלו למרומים ויענו בברכת שמים א מ ן

jud1001

New member
אדם ../images/Emo41.gif

מילים אלו מילותיך עוברות מסך אל תוככי האנשים מסתלסלות מעלה מעלה אל ריבונו של עולם מילים של תפילה בקשה אישית מי יתן והאל הטוב יאיר אליך ולאחותך פנים.

למעלה