תודה

darmha

New member
בבקשה ../images/Emo142.gif

אז יש לי עוד שאלה אליך: מה לקחת מה- 8 שעות איתך בדרך יובל

lamalo

New member
כמה וכמה דברים:

1. את ההכרה שזו הפעם הראשונה בהרבה הרבה הרבה מפגשים שאני משתתף בהם, שלא הסתכלתי בשעון לוודא מתי זה ייגמר - אלא רציתי עוד ועוד. 2. המשך מחשבה על התשובות הלא נכונות ועל התשובות הנכונות אולי (למרות שזה אולי סותר את כל הנושא של הפחתת המחשבות..., כלומר - אני חושב הרבה על איך להפסיק לחשוב הרבה. אולי זה לא יעיל אבל זו התחלה של משהו. זו נקודה, כמו שאתה אוהב לומר). 3. ואולי הכי חשוב - תחושה שזו התחלה של דרך שהייתי רוצה להמשיך בה, קצה של חוט שהייתי רוצה להמשיך ולחשוף.

darmha

New member
למה לא עכשיו?

אם אתה חושב על הדברים - זאת קרמה. זה ההרגל שלך. אל תילחם בו. אתה אומר שאתה חושב הרבה על "תשובות נכונות ולא נכונות" - זה נפלא. זה אומר שהתעוררה שאלה, שאלה גדולה. שאלה גדולה אי אפשר להגדיר במילים. מילים רק מכוונות אליה. אבל אם הייתי צריך להשתמש במילים הייתי אומר: עכשיו תשתמש במחשבות כדי לנסות להגדיר שאלה. אולי - מהי התשובה הנכונה? אל תנסה לענות לה. תישאר רק עם השאלה. תנסה את זה. תתמסר לזה. עד שהשאלה ואתה תהפכו לאחד. כשהשאלה ואתה הופכים לאחד, אתה וכל העולם הזה הופכים לאחד. אם תשמור על זה הכל יתבהר. הרגע הזה, החיים האלה, מרגע לרגע התשובה הנכונה תופיע מאליה, החוט יחשף. איתך בדרך יובל

למעלה