תודה

המרגלית

New member
תודה

תודה לכל המברכים. אני עדיין לא יודעת איך מגיבים להודעה מסוימת אלא רק יודעת לכתוב הודעה חדשה, וזה מעצבן אותי. על איזה לינק, לעזאזל, צריך ללחוץ כדי להגיב להודעה נתונה? נדמה לי שהלינק מופיע אצלי אולי באנגלית. מישהו יכול לעזור? אני עובדת בלי עכבר. רק לינקים. ועוד בקשה קטנה: מחפשת סיפור משמח וקצר על חתונה לשלב בתוכנית שהתבקשנו, לתת בשבת חתן. תכנית שמשלבת הרבה מוסיקה (שלושה נגנים) ואני, כמספרת. במקרה הזה, תכנית לאדינו. אז אם יש לכם סיפור חתונה חמוד וקצר לשבת חתן ובא לכם לעזור, אשמח מאד.
 
איזה סיפורים את מתכוונת לספר שם?

מה שמות הסיפורים שאת כבר מתכוונת לספר שם? צריך לדעת איזה סיפורים את מתכוונת לספר שם בכדי שהסיפור ישתלב ולא יתנגש בם בברכה
 

perhay

New member
ברוכה הבאה, המרגלית לפורום מספרי סיפורים

לגבי סיפורי חתונות כרגע גיליתי את הספר "בואי כלה: סיפורי חתונות" בעריכת ירון אביטוב ורן יגיל, הוצאת כרמל. הוא כולל סיפורים של מחברים נודעים. מקווה שיעזור לך.
 
למעלה