תודה

liatha

New member
מממש חבל שלא יכולנו להגיע

בלי נדר נגיע למפגש הבא. מקווה לראות את כולכם ולשאוב כוחות להמשך התהליך המורכב הזה. שלכן, ליאת.

liatha

New member
היי מירבי, גם לנו חבל, אנחנו מאוד מ

מקווים שהמפגש הבא לא יהיה ביום חמישי כי ביום זה החצי השני שלי לומד בכל יום אחר מלבד חמישי ושישי נשמח מאוד להגיע. מחכים כבר למפגש הבא.

fridman1

New member
תודה רבה על מפגש נפלא

מירבי וחיים, תודה רבה רבה על המפגש המבורך בביתכם. המפגשים האלה נותנים המון כוח ועידוד. ממש כייף לראות את התוצאה האמיתית ולראות שזה אכן אפשרי. אתם אנשים מדהימים והנתינה שלכם היא מכל הלב. תודה רבה. טלי ועומר.

בית חם לכל מי שנמצא בתהליך ../images/Emo82.gif

זה מה שבנית בעצם , מירבי. אני זוכרת שהזוג של פונדי 1 חיפשו לדעת פרטים על התהליך ומה שהיה להם לעשות הוא לפנות בטלפון לזוג הראשון של הפונדי בארץ. זו היתה האופציה היחידה בעצם לקבל מידע ועזרה על התהליך המורכב הזה... לא היה את מה שיש היום ולא היה מקום שאפשר להגיע אליו ולקבל אינפורמציה מדוייקת וכתף להישען עליה . ראיתי אתמול את הזוגות ואת הפונדקאיות , וראיתי אותן בבית , וכמו שכולנו בעצם יודעים שהבית שלנו הוא המקום הכי בטוח ומוגן , הוא התמיכה והוא הסלע , וזה מה שקורה בבית שלך. ראיתי כמה חשוב לך לפני הכל להראות לכולם שזה אפשרי! רציתי גם אני להגיד שם משו בתור פונדקאית במיל' אבל היה לי כבר מאוחר והייתי צריכה כבר ת'בית שלי...תהיה עוד הזדמנות .... שיהיה בהצלחה לכווווווולם ! הנחישות משתלמת ! שבת שלום סיגל

מירבי*

New member
סיגלורונן../images/Emo24.gif

אהובתי- מליון תודות שבאת, כל כך שמחתי לראות אותך ונראה לי שהיתה לפחות עוד אחת ששמחה מאוד לראות אותך
, מדהים איך היא קפצה עליך, תמיד כשאת מצלצלת שי-לי אומרת, אמא- זאת אמא של זזה רוצה אותך!! היא צודקת- את האמא!! תודה על המילים החמות שכתבת כאן- ריגשת אותי. אוהבתותך

מירבי*

New member
fridman../images/Emo24.gif

תודה שהיגעתם, רק למה ברחתם לי פתאום? ועוד לפני העוגות???.? רציתי לשמוע את חוות דעתו של השף
בהצלחה יקירים, במפגש הבא ר' כבר תגיע- אני אדאג לזה. בהצלחה

אורטל71

New member
מחמם את הלב

זה ממש מחמם את הלב לקרוא את התגובות על המפגש כל כך חבל שלא יכולנו לבוא, הינו תקועים עם אירוע משפחתי שאי אפשר היה להתחמק ממנו. נשמע שהייתם המון אנשים אני צודקת?

מירבי*

New member
אורטל../images/Emo24.gif

אין מה לעשות נגד אירועים משפחתיים כאלה, המחוייבות לזה ברורה ואני יודעת כמה רציתם לבוא. את בהחלט צודקת היו המון אנשים, בסביבות 90. שבת שלום

anat301

New member
ממפגש למפגש

אכן כמות האנשים עלתה.. אחרי המפגש נסענו לצפון,סופ"ש אצל הורי .. אמא שלי מהסקרנות חיכתה לנו ערה ,לשמוע איך היה .. אחרי כל מפגש כזה אני חוזרת חזקה ומעודדת יותר... אפרופו בורקסים...ת' הבטיחה שלחג השבועות היא תאפה לנו כמות... הרווחנו מכל הסיפור גם אופה מעולה...:))

angel Mom

New member
היא אפתה את הבורקסים???

ת' ללישכתי ומיד! אני רוצה מתכון!

milamark1

New member
מירבי רק עכשיו הצלחתי להיכנס

אני רוצה להודות לך על מפגש מדהים ומעודד. התרגשתי מאוד לשמוע את כל הסיפורים שאחרי ולראות את האושר הגדול של כל אחד ואחד. שמחתי לראות את "לחלוק באושר" שלי המקסימה. נשיקות נשיקות. שחמתי גם לראות את "אוריטוש" ו"ריננית"- סוף סוף התראנו- אתן מקסימות. אני מאחלת לכן מכל הלב תהליך קל ומוצלח. בהצלחה רבה לכולם

milamark1 יקירתי../images/Emo23.gif

שמתי לראות אותך, לחבק, לשמוע אותך ולקבל ממך עידוד
מחזיקה לך אצבעות להצלחה קרובה

למעלה