תודה

מירבי*

New member
תודה../images/Emo24.gif

תודה גדולה לכל מי שהגיע היום למפגש. נהניתי מכל אחד ואחת מכם, התרגשתי לשמוע את ההורים המאושרים מספרים את סיפורם כשבידם האוצר הפרטי שלהם שמדי פעם מזכיר שהוא קיים. תודה לפונדקאיות המקסימות שסיפרו את סיפורן, אתן אמיצות ומדהימות ואין מילים שיוכלו לתאר את המעשה האלוהי שאתן עושות. תודה לכל הזוגות הנמצאים בתחילת הדרך, שבחרו לבוא, להקשיב ולשתף.

תודה למירב

על ההפקה המוצלחת כרגיל על האירוח המדהים והיחס האישי לכל אחד ואחת. הסיפורים האישיים היו מרגשים ביותר, מפיחים תיקוות,
והגוזלים אין מילים פשוט מדהימים, ומזכירים לנו: "הינה ראו זה אפשרי". גדלו אותם בנחת,ולכולנו בהצלחה בהמשך דרכנו עם הכוחות המחודשים. חיבוקייייםםםםםםםםם לכולם.

תודה למירב וחיים../images/Emo24.gif

על האירוח הנפלא והטעים
תודה לכל הזוגות שעודדו ונתנו לנו תקווה שזה אפשרי
<אוריתוש 5 את חייבת לי חיבוק
> שבת שלום לכולם/ן ריננית

מירבי*

New member
ריננית../images/Emo24.gif

מקווה שהתעודדתם מהסיפורים המרגשים ששמעתם, הדרך לא קלה אבל אפשרית!!! וזכרי מה שאמרו הזוגות שנמצאים אחרי התהליך וחובקים כבר את ילדם- צעד ועוד צעד לעבר המטרה, בנחישות, באופטימיות ובסבלנות.

מירב את מדהימה../images/Emo24.gif

כל כך התרגשתי מכמות הזוגות שהיו שם... כל כך התרגשתי מכל המילים החמות שנאמרו שם... כל כך התרגשתי שהיו שם זוגות גם דרכך, גם דרך מרכז אחר וגם זוגות שעושים את התהליך לבד וכולם יחד באו למטרה אחת- לעודד ולהתעודד. ואוחחחחחחח התינוקות שהיו שם שובי לב
מירב וחיים, רואים לכם בעיניים ובנשמה שאתם עוזרים ומראים את האור
המילים אתמול דיברו בעד עצמם.. ישר כח! ריננית

מירבי*

New member
לחלוק באושר../images/Emo24.gif

תודה שהגעת, מחזיקה לכם אצבעות הכי חזק שאפשר
אני יודעת עד כמה את רוצה להצליח ואין לי ספק- אתם תצליחו, נהניתי לראות את הקשר הנפלא בינך לבין מ' המקסימה.

המון ../images/Emo51.gif לך, מירב! היה ערב נפלא!

זו היתה חוויה מדהימה לראות את הזוגות שהגשימו את החלום
וחיזקו אותנו כל כך,
את אלו שמגישימים אותו בחודשים אלו, (מחזיקים לכם אצבעות)
ואת כל האחרים שנמצאים איתנו באותה סירה ממש. ולך מירב שמובילה את כולנו בתהליך המורכב הזה ושניהלת את המפגש בחמימות מיוחדת - יישר כוח!

מירבי*

New member
אוריתוש../images/Emo24.gif

ראשית, כל הכבוד על שבאת מרחוק כל כך, את אחת הגולשות הראשונות בפורום שלנו וזו הפעם הראשונה שהגעת למפגש, אני מאחלת לך שבמפגש הבא (שכבר שואלים אותי מתי הוא יהיה) יהיו לך כבר בשורות טובות לספר.

עָנת

New member
איזה כייף לכם../images/Emo23.gif

כל כך מצטערת שלא הצלחתי להגיע אתמול
בטוחה שהמפגש כמו כל המפגשים היה מקסים,מרתק,טעים
. מקווה (בלי נדר
) למפגש הבא להגיע

anat301

New member
ממש ממש נהננו

יצאנו מחוזקים כמו אחרי כל מפגש שמחנו לפגוש את כולם ,להכיר חדשים ולראות את התינוקות החמודים... בהצלחה לכולם מירב תודה על הכל

מירבי*

New member
anat../images/Emo24.gif

תודה שהיגעתם בהרכב מלא..תודה לת' המקסימה על הבורקסים המצויינים. נהניתי לראות אתכם יחד- צוות מובחר ואוהב. בהצלחה בקרוב

מירבי*

New member
ענתי../images/Emo24.gif

חסרת לנו אתמול, הרבה אנשים רצו לראות את רומי המקסימה שלך, אני יודעת כמה רצית לבוא, בפעם הבאה היא כבר בטח תזחל הקטנטונת- נשיקות לרומי

angel Mom

New member
תודה לך ../images/Emo20.gif

היה מקסים!
היה מעניין!
החברה היתה נעימה!
והיה טעים!
מירבי , תודה על הכל! תודה ממני, ומ"האנשים" שלי...

שירן 27

New member
ואני מצטרפת לתודות../images/Emo24.gif

מירב המקסימה ממש מלאכית,היה מדהים וטעים ומעניין ,ב"ה ממפגש למפגש מתרחב ושימשיך ככה אמן!! מאוד נחמד לפגוש את כולם ולשמוע סיפורים בשידור חי ולראות תוצאות. היה לי ממש כייף לראות כמה אנשים אוהבים אותך ומברכים אותך ושאת כדור הרגעה בשביל הרבה זוגות ופונדקאיות ,לך יש את המצווה הכי גדולה ומגיע לך הכי הרבה . מקווים לעוד מפגשים כאלה יפים ונעימים ,ובמפגשים הבאים מממש יהיה תענוג לראות את התוצאות ממפגש למפגש

כל כך רצינו להגיע.

ולאכזבתי הרבה רון החל פתאום לילל ולבכות והתברר שיש לו חום. מקווים להגיע למפגש הבא שיתקיים. נ.ב בגיליון של את שיצא שלשלום רואויינתי לכתבה בנוגע למסלולי הפונדקאות והאימוץ שעברתי במקביל. למי שמעונינת לראות מוזמנת לקנות או להשיג את העיתון. אשמח לקבל תגובות,היה חשוב לי להעביר מסרים מסוימים. בהצלחה לכולם.

מירבי*

New member
אמא של יהלי ורון../images/Emo24.gif

בכל פעם שהדלת נפתחה חשבתי שזה אתם, כל כך חכיתי לראות את שני הנסיכים שלך, עכשיו לא אוותר לך, אני רוצה ביקור פרטי!! מקווה שרון מרגיש טוב עכשיו, אקרא את הכתבה ואדבר איתך. נשיקות לנסיכים

מירבי*

New member
שירן../images/Emo24.gif

במפגש הבא כבר תהיי אחרי הלידה
את נראית נפלא והבטן הקטנטונת שלך מתאימה לך מאוד, יפה כתמיד. מאחלת לך המשך הריון קל והמשך אהבה עם י' המקסים.

מירבי*

New member
../images/Emo24.gifangel Mom

שמחתי להעביר יד מלטפת על הבטן הגדלה, ראיתי את "האנשים" שלך קורנים מאושר ומסתכלים עליך במבטי הערצה, כל הכבוד יקירה, על האופטימיות, המעשיות והרצינות את נפלאה!!

למעלה