תודה
תודה

סיסטאר

New member
תודה../images/Emo23.gif תודה../images/Emo23.gif

אני רוצה להודות למגולח ולרחל וחלקיהו. למגולח שהחל את הקמפיין בצאט.ולרחל שכתבה והחרה אחריה חלקיהו. ולכל היתר שתמכו בפה מלא או בחצי פה. אז הרבה תודה.ותבורכנה ידיכם. ועתה לאירוע עצמו. אני אמרתי מילה אחת. ועוד הודעה סתמית אחת. אולי היא לא היתה במקום. ומיד הוכרזה עלי מלחמה.והיות שאני פרא מילדותי לא היססתי לרגע. ופתחתי במתקפה רבתי.מחקו וחסמו אותי. מה בדיוק הייתי צריך לעשות שאומרים לי. אתה רוצה מלחמה? קדימה נראה אותך? אולי הייתי נמהר מידי.אבל פראיר אני לא. אבל אם מישהו נפגע אני מתנצל.וזהו זה שיהיה לכולם לילה טוב ושקט

R a c h e

New member
בתוך כל זה, הערה קטנה אליך....

מיניותו של האדם אינה קשורה לעניין, היה נחמד יותר אילו יכולת להמנע מתכנים הומופוביים. הומוסקסואליות אינה מחלה, ברור שאינה מדבקת ואין לה כלל קשר לדרך ניהול הפורום כאן ע"י איש זה או אחר. אז בבקשה, תנסה קצת לשמור את דעותיך האלו לעצמך.....
ומאוד שמחה לראות אותך כאן שוב. רחל

קח עצה בחינם...../images/Emo3.gif

לא נורא ליהות פרובוקטור, זה יכול ליהות אפילו נחמד בנסיבות מסוימות, אבל תמיד תמיד תבדוק את עצמך אם אתה לא מותח את החבל יותר מדי. ועוד דבר, בחיים אל תחשוב שאתה פראייר, אם אתה מתקפל קצת כדי לא לריב עם אנשים. כי בסופו של דבר - מה יותר חשוב לבן אדם מיחס וההערכה של הסביבה, וזה ניתן להשיג רק ע"י פשרות וכבוד הדדי. כן, כן, גם אתה תצטרך לפעמים לוותר, מה לעשות זה חוקי המשחק. עלה והצלח!

ברוך שובך

אני מקווה שהסיבוב הנוכחי שלך בפורום, יהיה מוצלח יותר מהסיבוב הקודם. למעשה, החסימה שלך שוחררה בעיקר בגלל ההצבעה ואני מקווה שתלך להצביע שם ותאמר בגלוי את דעתך. לגמרי. (אגב, אני לא יודע אם שמתם לב לזה, כל ביקורת שנכתבה עלי, גם הקשה והחריפה ביותר <ואפילו האאוטינג, בזמנו> לא נמחקה וגם לא תימחק. אם יש משהו שקשה לי נפשית למחוק, זו ביקורת עלי)

בן הרב

New member
לייזר שלחתי לך מסר

אשמח אם תוכל לטפל בנידון במהירות האפשרית תודה

למעלה