תודה... תודה רבה על היחס...
מ מריקייט New member 13/7/02 #2 היי אפרת עכשיו ראיתי את ההודעה שלך את חדשה בפורום? אם כן ברוכה הבאה ממני ומכולם תהני פה כמה שאפשר ממני אשרת בקיצור אש
היי אפרת עכשיו ראיתי את ההודעה שלך את חדשה בפורום? אם כן ברוכה הבאה ממני ומכולם תהני פה כמה שאפשר ממני אשרת בקיצור אש
א אולסנית New member 13/7/02 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני מצטערת שלא התייחסתי, התלהבתי כל-כך מזה שיש שברירון של סיכוי שהתאומות יבואו לארץ שפסחתי על שאר ההודעות.
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני מצטערת שלא התייחסתי, התלהבתי כל-כך מזה שיש שברירון של סיכוי שהתאומות יבואו לארץ שפסחתי על שאר ההודעות.
ע ענבר 2002 New member 13/7/02 #4 תהני בפורום בובה ~! מההההההההההההה המצבבבבבבבבב אחותי??????????? מה קורה? תהני בפורום בובה ~! ואם יש לך שאלות בקשר לפורום או לתאומות תפני אלי אני ה-מ-ק-ו-ם הנכון ! מקווה שתהני בפורום ותתצרפי לעצומה !!!!!!! מענבר חברתך לעתיד !
תהני בפורום בובה ~! מההההההההההההה המצבבבבבבבבב אחותי??????????? מה קורה? תהני בפורום בובה ~! ואם יש לך שאלות בקשר לפורום או לתאומות תפני אלי אני ה-מ-ק-ו-ם הנכון ! מקווה שתהני בפורום ותתצרפי לעצומה !!!!!!! מענבר חברתך לעתיד !
K keds New member 13/7/02 #5 וולקאם!! ../images/Emo24.gif אני לא יודעת אם את חדשה או שאת פה הרבה אבל ברוכה הבאה!! גם אני חדשה! קוראים לי שני! תספרי לי קצת על עצמך.. גיל וזה... נ.ב את כותבת גם בפורום בנות1?
וולקאם!! ../images/Emo24.gif אני לא יודעת אם את חדשה או שאת פה הרבה אבל ברוכה הבאה!! גם אני חדשה! קוראים לי שני! תספרי לי קצת על עצמך.. גיל וזה... נ.ב את כותבת גם בפורום בנות1?
א אפרת אולסן New member 14/7/02 #7 תודה!!!../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif|ב תודה רבה! פשוט הייתי עצובה כי אף אחד לא ענה לי... נ.ב. אני לא בפורום בנות 1...
תודה!!!../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif|ב תודה רבה! פשוט הייתי עצובה כי אף אחד לא ענה לי... נ.ב. אני לא בפורום בנות 1...
א אפרת רוסו New member 14/7/02 #8 ברוכה הבאה../images/Emo6.gif יש לך אחלה שם../images/Emo3.gif מקווה שתהני בפורום
נ נועה הרשקוביץ New member 14/7/02 #10 גם אני רק עכשיו ראיתי את ההודעה ברוכה הבאה לפורום....... ........