תודה

תודה

אסטרולוגיה וודית שונה לגמרי מהאסטרולוגיה שלנו, וצריך להתעמק בה כדי להבין את החוקים. אבל יפה לראות את ההשקעה של ערוץ שלם בנושא..

neophile

New member
לא שונה לגמרי

אני חושב שכל אחד יכול לעשות ניסוי ולבדוק את המפה שלו לפי הזודאיק הסידרילי ( לבחור lahiri באופציות של הזודאיק באסטרו) ולשפוט בעצמו בתור התחלה את המשמעות של הפלנטות במזלות .

בהחלט שונה מבחינת התפיסה הבסיסית

ההבדל בין השיטה הסידרלית לטרופיקלית הוא שונה משמעותית, גם בחשיבה. כאן מדברים על שינוי אמיתי של הכוכבים עצמם, וכאן על הכוכבים כאלמנט סימבולי כשהפקטור העיקרי הוא השמש ועונות השנה. מהמקום הזה גם הפלנטות עצמן בבתים שלך במיקומים אחרים מביאות אופק שונה, בתים שונים, ואיכות שונה.. לדעתי בכל אופן, או שלא הבנתי אותך נכון. בכל מקרה, טוב לשלוט בשתי התפיסות כי כל אחת מהן מעניקה לך זוית שונה של הסתכלות מאספקטים אחרים, וסוג אחר של מידע.

neophile

New member
כן

בחנתי מפות של אנשים שונים ולמשל אם מדברים על מזל שמש אז מי שנולד יותר לקראת סוף המזל - השמש שלו לא תשנה מזל במעבר לסידרילי מה גם שמרקורי וונוס תמיד נשארים קרובים ככה שמה שהיתה שמש בטלה הופך נגיד למרקורי בטלה והשמש עוברת לדגים .

כן, זה משנה הרבה דברים במפה

התייחסות סידרלית למפה מעירה עוד פן אחד שעשוי להיות טמון בתת המודע של האיש כשהשמש למשל או כוכבים אחרים עוברים לבית 12 הקלאסי שלו. פה האישיות מקבל גוון מעניין מה גם שהזויות משתנות, סטייל אילו.. למשל, אם הייתי בן מזל בתולה ולא מאזניים במפה שלי.. האם זה מתאים לי? במחשבה ראשונה אין בי כלום מהבתולה. במחשבה שניה יתכן והצד הביקורתי והמנתח שייך דווקא לשם,.מרקורי שליט הבתולה בכל מקרה ישאר במאזניים כנראה. מעניין. תמיד תוספות מסוג זה מביאות איתן עוד צדדים שלנו שלא באים לידי ביטוי באופן מודע למערכת.

למעלה