« «°מיכלולה מסטולה°» New member 9/8/05 #17 ועוד משו..חחח../images/Emo110.gif לתגובה שאת מגיבה תעשי הוספת תגובה.. לא לתגובה שלך
מ מיכליייייייייי New member 9/8/05 #21 היי, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif היי אני מיכל לכל דבר שאת צכה אני כאן בשביל לעזור חבל שלא הצטרפת קודם השתלבות מהירה
היי, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif היי אני מיכל לכל דבר שאת צכה אני כאן בשביל לעזור חבל שלא הצטרפת קודם השתלבות מהירה
א אביחי 33 New member 9/8/05 #25 ברוכה הבאה מותק../images/Emo24.gif אני אביחי ואני מקווה שתהני כאן אני שמח שאת מזדהה איתי בעניין של אגם כפרעליה
ברוכה הבאה מותק../images/Emo24.gif אני אביחי ואני מקווה שתהני כאן אני שמח שאת מזדהה איתי בעניין של אגם כפרעליה
ש שושה הממושה New member 9/8/05 #28 ../images/Emo12.gif חחח זה הולך היום לבנים וורוד גם אשרי כהן לבש וורוד ולבן בחתונה שלו עם נינה בשיר שלנו חחח
../images/Emo12.gif חחח זה הולך היום לבנים וורוד גם אשרי כהן לבש וורוד ולבן בחתונה שלו עם נינה בשיר שלנו חחח
ה הדסי מתה על אגמי New member 9/8/05 #38 ברוכה הבאה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif../images/Emo24.gif אני שמחה שאת מזדהה איתי מאמי כמו שאמרת אני הדס לכל פניה עזרה או בקשה אני כאן: אייסי:330236830 מסנג'ר:[email protected] השתלבות נעימה הדס נ.ב אני ואביחי לא היחידים בפורום שמתים עליה חיחיחיחי ובקשר לאייסי ולמסנג'ר כל דבר שאת צריכה את יכולה לפנות אלי (גם בקשר לגמגום) חיחיחי
ברוכה הבאה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif../images/Emo24.gif אני שמחה שאת מזדהה איתי מאמי כמו שאמרת אני הדס לכל פניה עזרה או בקשה אני כאן: אייסי:330236830 מסנג'ר:[email protected] השתלבות נעימה הדס נ.ב אני ואביחי לא היחידים בפורום שמתים עליה חיחיחיחי ובקשר לאייסי ולמסנג'ר כל דבר שאת צריכה את יכולה לפנות אלי (גם בקשר לגמגום) חיחיחי