תודה תודה

תודה תודה

תודה על התגובות החמות על התוכנית של אתמול, גם אותי אריק קרע מצחוק. ואכן היתה תוכנית מאד אנרגטית (לקח לי זמן להתאושש ממנה). לגבי הטרוניה החוזרת על רמת השאלות: אני מוכרח להגיד שאנחנו עושים מאמצים עילאיים כדי שהשאלות לא יחזרו על עצמן, אבל מה לעשות שהחיים הם לפעמים לא כל כך מגוונים. אם בכל זאת יש לכם שאלה מעניינת והיא יכולה להיות גם מחוץ לענייני הזוגיות והסקס, אנא תפנו אותה אלינו ואנחנו נשמח להעלות אתכם לשידור. אגב, את הטלפון אתם זוכרים, או שנצטרך שוב לשיר לכם אותו???

get well

New member
בגללך אני לא ישנה בלילות...../images/Emo53.gif

יפה מצדך להכנס לפורום אבל למה אתה לא עונה על מה ששואלים אותך??? אתה משאיר הודעה ונעלם מה אתה לא קורה את הרשרושים של ההודעה שלך!!! אני יודעת שדי מיצינו את הנושא אבל אני כבר לא ישנה בלילות תגיד לי אם הריב עם אריק היה אמיתי!!! פלללללליייייייייזזזזזז

שמיימית

New member
גם אני למרותש הייתי הרוגה אתמול ראי

ראיתי את התוכנית וזה שיפר לי את המצב רוח באופן מדהים אין אין על אריק ואני רואה אותך נקרע ממנו איך אפשר שלא אהה
אין עליו הרג אותי עם החמשיר שלו על יובל התוכנית היתה משובחת!!!! תמשיכו עשיתם לי את הלילה אתמול

tshornym

New member
../images/Emo39.gifנראה לך הגיוני באמת ?????????

קודם כול , זה לא פייר לבאס אנשים שרצו לצפות בתוכנית של יום ראשון ולא יכלו מפני לחץ המבחן בפיזיולוגיה . יתר על כן , אני כבר כתבתי פה בפורום על זה שהחיים הם לא רק סקס . אפילו כתבתי למורן אייזנשטיין על מישהו שהייתי מאוהבת בו ותשובתה היתה חכמה וחמימה רק שהיא ישר הלכה על הקטע של החרמנות . רמז קטן , אני בתולה ולא כל אחד מחפש רק סקס , יש אנשים שמאוהבים עם כול הנשמה ולא איזור החלצים . לעניינך , על מה נראה לך שאנשים יתקשרו ? לדבר על המצב ? הרי התוכנית הזו מראש מוגדרת לסקס ובעיות זוגיות . לי למשל מפריע כרגע שיש לי מבחן אינטנסיבי על הראש (אחד מיני רבים- מבחנים לא ראש) ואני לא יודעת איפה לקבור את עצמי. בכ"ז , ננסה אותך (מפאת חוסר זמן התקשרות וצפייה בתוכנית כרגע) : כפי שאתה רואה אני עוד סטודנטית ממורמרת שחייה אינם חיים כי אין לה חיים מחוץ . אני גם עובדת מה שמותיר לי מעט מאוד זמן חופשי . המון חברים לא מבינים את המצב הזה ולכן כול פעם אני צריכה להסביר להם מחדש שיש לי פחות זמן וזה לא כי אני שוכבת לי באיים הקריביים ומתלבטת בין צבעי השמשייה שלי .זאת בהחלט בעייה כי גם חוג מכריי הקרובים מתרחקים וגם קשה להכיר אנשים אחרים כי אין זמן , מה שכמובן יותר גם בעיות זוגיות (לא היה לי חבר) . ובקיצור , מהי עצתך ?

למעלה