תודה תודה תודה

תודה תודה תודה

לכולם... אני יתחיל תודה לליאור ורונן.... {ויחזור בהמשך} תודה לכל צוות להקת אתניקס מההנהלה דרור ומאיר ועד לכל אחד מחברי הלהקה זאב,תמיר,גיל גל ויורם. תודה רבה על שיתוף הפעולה החם,הגשמתם לי חלום והוא... הצעת נישואים לחברה המקסימה שלי אלכסנדרה בהופעה שלכם. היה מרגש דפיקות הלב שלי התגברו כאשר הייתם קובים לשיר-"ימי ניסים" והיו בשיא כאשר זאב קרא בשמי וכאשר ציוה עליי לרדת על 4..חח על הנשיקות והחיבוקים לא אשכח לעולם.......... שוב תודה לרונן וליאור שצילמו את הרגע ההיסטורי בחיי,תודה רבה מקרב לב ממני ואלכסנדרה. לצוות רדיו-בר על העוגה והשאר...
ההופעה הייתה מצויינת למרות בעיה טכנית קלה שהתגברה מיד. זאב אמר לי ששני הסינגלים לא יהיו בדיסק ושהוא יצא בקרוב ""ויהיה דיסק חבל"ז ושווה לחכות ..." {זאב} תהיה הופעה בפריז בין חודש מרץ לאפריל עדיין לא סגור... ושוב תודה לכולם. אני מאחל רק בריאות וכל השאר יגיע לבד...

ZGala

New member
אופיר ואלכסנדרה - מזל טוב!

כל הכבוד לכם - היתם במופעה זוג יפה מאוד, אופיר אתה תותח!
גם קצת חוויות שלי. הגעתי עם בעלי קצת מוקדם, עד לא פתחו את הדלתות. הינו בחוץ ו פיטאום יצאו גל ויורם, נעצרו לידי ואני איתם קצת דיבתי, עוד ליפני זה נאמרנו שלום עם מאיר, ויצאו זאב, תמיר וגיל, תמיר עמד לידי דקה-דקותיים, וגם זאב צעק לי מרחוק: "שלום-שלום גלה", והם כולם עברו לחדר אוכל שלהם (חדר עם הרבה תמונות על קיר). ואני עמדתי וחשבתי לי: "הם מכירים אותי, אני לא סתם איזו מערוצה מטורפת, הם מכירים אותי..." בין יתר דברים גל אמר: אין כמו גלה... לפחות הם יודעים את שמי! ההופעה היתה כמו תמיד טובה מאוד, בשבילי היה תענוג אמיתי, ונראה לי שאתניקסים הפעם היו אפילו שובבים, שמחים יותר מרגיל, בעיקר זאב. התמונות שבאתר עשויות מנקודה שאני ישבתי, כאילו אני עשיתי
חבל רק שהם אף פעם לא מבצעים בהופעות שירים שכתבו בשנות 2000 (שירים מאלבומים אחרונים), רק "יהיה לנו טוב", הרי יש להם כל כך הרבה שירים יפים שכתבו בשנים אחרונות. חבל לי שלא דיברתי עם זאב כי הוא נעלם מיד אחרי מופע וכנראה יצא לדבר עם מעריצים כבר אחרי שנסעתי הביתה. בואו נחכה לדיסק. אולי הוא היה לנו בידיים בתאריך 1.5
גלה

למעלה