תודה! תודה! תודה!

תודה! תודה! תודה!

תודה רבה לכל הרקדניות המקסימות שהופיעו איתי במופע "יא מסהרני" ביפו בחצי שנה האחרונה: ורד (gul), אפרת גולדשטיין, תמר בר-גיל, יעל בקר, עופרה זכאים ולילך רובין (לפי סדר המופעים)! אני אוהבת את כולכן. תודה שלקחתן חלק בחוויה הזו איתי. תודה רבה לקהל שבא למופע, פירגן ולקח גם הוא והיווה חלק מהחוויה הנהדרת שעברתי. תודה לכל מי שנתן פידבק, מכל סוג שהוא, לאחר המופע. תודה לתיאטרון הסימטה שהיווה בית למופע במשך חצי שנה. תודה לכולם. אני מקווה שכל מי שהיה חלק מכך נהנה ביחד איתי!
סגית אלמליח

תודה לכולם!!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

לסגית ולכל האורחם/ות המפרגנים! אני מאד מודה לכם על הפידבק... מאד כיף לשמוע...וכן,זה לא מובן מאליו כך שאני מלאת הערכה על השיתוף. מאד שמחה לשמוע שנהניתם מהמופע,גם אני מאד נהניתי מהמופע ולא רק מערב המופע...סגית מקסימה,מקצועית וכיף לעבוד איתה ולהיות איתה יחד על הבמה ומאחורי הקלעים. כאמור, שום דבר לא מובן מאליו! תודה לכל מי שניגש אלי אחרי,מאד מאד שמחתי לראות את הפנים מאחורי הכינויים (תמרה חבצלת השרון...חלוואה אווי אווי)אלון,פיפי ותלמידותיי היקרות,דלידה המקסימה ועוד...ובאופן כללי כיף ליראות פנים מוכרות בזמן מופע. תודה על המסרים והטלפונים זה נפלא! כל רקדנית אוהבת לשמוע בקורות גם אם הן לא כולם תמיד טובות(תלוי איך אומרים...)... היה מופע מרגש,מהנה וכיפי גם למי שהיתה על הבמה
תודה גדולה!

תודה לך

שהבאת את בשורתך עד אלינו בתל אביב. הריקוד שלך צנוע וכובש, עם ניגוד מתוק בין בשלות ובין בתוליות. אין עלייך בבאלאדי! (השילוב של ואחסה ונוס עם צעידי תוך כדי - ענקקקקקק). מקווה שאוכל לראות שוב את הופעתך.

ליקריץ5

New member
את מדהימה

סגית, היה מדהים לראות את היכולת הטכנית שלך במופע כל הכבוד!

למעלה