תודה, תודה, תודה

barr1969

New member
תודה, תודה, תודה

לא יודעת למי היא מגיעה, התודה, אבל בטח לא למנהל פה שנשבע שהדבר הבלתי מתאים הזה ישאר איתנו להרבה זמן כפתיח של וי אוו די. אז היא כבר יומיים לא פה, ואני מחזיקה לעצמי אצבעות, עד כדי כאב, שבפעם הבאה שאעלה את השירות היא לא תפציע לי על המסך ותקלקל את הנאת הצפיה. ובאותה הזדמנות שאלה- יש מצב שהעונה הראשונה של רצים לדירה יעלה בשירות וי או די?

goda1

New member
אתה מתכוון לאפרת אברמוב?

אני חושב שהיא מקסימה, והיא לגמרי מתאימה לשירות, לא מתאים לי אחת כמו יבז"ז או בר רפאלי, שעושות רושם של מבינות למרות שכולם יודעים שהן שם רק בגלל המראה, אפרת עושה את השירות למשהו ברמה, משהו טוב..

barr1969

New member
לך תוכיח עכשיו שאתה לא אחיה

מקסימה? מתאימה? מי דיבר על רפאלי ויב"ז בכלל? זו נבלה, זו טריפה, כולן יפות ומיוחדות, אבל בבקשה- אם ארצה לראות אותן- אשלם כסף ואקנה כרטיס. לא רוצה שיתיזו לי את ההיא לפרצוף כל פעם שאני מחפשת סרט בVOD.

goda1

New member
אח שלה? אשמח, אבל לא.. אני לא אחיה.

בכל מקרה, תמיד אפשר להשתיק את הווליום בממיר כדי לא לשמוע אותה, ובמקרה הקיצוני, לשים על המסך שלה בצד הפרומואים חתיכת נייר שתסתיר אותה, אבל אני חושב שאין צורך בזה, אפרת היא ממש מקסימה..

omri120

New member
אויש נו...טיפש קטן!!!

ומה אתה מעדיף...שזה יהיה כמו פעם??? שכל פעם שאתה נכנס לשירות ישר אתה שומע את המשפט מהסרט של אבי נשר: "נמאס לי מהשקרים שלך...." (עם הקול המעצבן של הבחורה הדבילית ההיא!! לא לירז צ'רכי...השנייה המעצבנת!!! ואז אתה שומע את מריאנו הזה גם עם המשפט המעצבן שלו!! חלאס!! עשו לי כאב ראש מזה כבר!!!! לפחות עכשיו אתה נכנס לשירות...אתה שומע כל פעם משהו אחר... ההסברים של אפרת הם אחלה. אין לך הרגשה שזה חוזר על עצמו כמו בפעמים הקודמות..שאיפה שלא היית נכנס היית שומע " נמאס לי מהשקרים שלך"!!! בבבבבעעעע. נמאסססססססס כל הכבוד שהחליטו לשים מישהי שתקריין.

omri120

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

בדיוק!! המשפט המעצבן הזה. מה אתה רוצה שנחזור למשפט הזה כל הזמן שאנחנו נכנסים לשירות??????????????????????????????? כל הכבוד,אביב הוד,שהכנסתם את אפרת אברמוב!! אל תענו לטיפשים שלא מבינים כלום!

Jason2

New member
זה נכון

שגורי אלפי עושה את הדיבוב לנטע גרטי (למה אני לא מרגישה כלום בלב)?

adar cahlon

New member
"אנחנו ביחד אבל היא עדין לא יודעת ש

אנחנו ביחד"

neighbours

New member
אפרת אברמוב

היא בסדר גמור. אין כל סיבה לחפש מישהי אחרת כדי שתקריין.

אפרת אברמוב../images/Emo5.gif../images/Emo42.gif

מזעזעת. פשוט מזעזעת. לבחורה יש קול של צפרדע, והטקסטים המטומטמים שכותבים לה לא ממש מקלים עלינו, הצופים. ואם כבר נגזר עלינו לסבול את הפוסטמה הזאת שמתעקשת להידבק אלינו כמו זבוב טורדני, למה אתם עדיין ממשיכים להקרין את "אנריקו חשבון זה ממש שיגעון!" לא מספיק שאני סובלת אותה אני צריכה גם לסבול את הפרסומות האידיוטיות לתוכן של הופ? מה חטאתי? ואם אתם רוצים לעשות פרסומת לאיזה תוכן בVOD - אני ממליצה לכם לעשות למשחק החיים, כי שלוש חברות שלי בכלל לא ידעו על זה, ועשו מרתונים מטורפים כל הלילה.

y a n i v 17

New member
מה שלא יעשו אתם תתלוננו...

כאילו כמה זמן לוקח להזמין משהו זה לא שאני מתת עליה אבל חלאס להתעסק בדברים הקטנים תתעסקו בעיקר שזה התוכן אז תהיו בלי ווליום אם זה כזהה מפריע לכם לשמוע אותה במשך מקסימום דקה... בקיצור-אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו!

barr1969

New member
אתה מסרב לקלוט

שגם הפרצופים שלה מעצבנים? אולי נעלה את הVOD בעיניים עצומות גם כדי לא לראות אותה? אם לא להסתכל בקנקו, אולי נשאיר אותו ריק, בלי כלום, הרי ממילא זה עניין של דקה, אז למה שבשביל דקה ישלמו כ"כ הרבה כסף למי שמעצבנת כ"כ הרבה צורכי שירות? עד שהם לא יראו שם למעלה ירידה בצריכה בגלל זו בעלת הקול הצווחני והפרצופים הנוראיים, אנחנו עתידים לסבול אותה.

למעלה