תודה תודה תודה

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
תודה תודה תודה

אני בת 34 בעלת מקצוע חופשי והמון זמן בלבטים לגביו - בררתי עם עצמי ועם חברים ומשפחה ואפילו במכון הדסה הייתי (עסק לא זול...). לא מצליחה להחליט מה הכי מתאים לי בעולם לעסוק בו לא כפשרה - אלא כמשהוא שימלא אותי ויעשה אותי מאושרת. אני מנסה להתחבר לעצמי שוב ושוב בעניין הזה והדבר היחידי שעולה הוא דיילות אויר או עיסוק בייבוא מהמזרח הרחוק (בגלל הטיסות). אבל לא ברור לי אם דיילות אוויר תתאים במידה ואחליט להיות אמא ולגבי הייבוא אין לי מושג לגבי המקצוע וקשייו. בינתיים הזמן רץ ואין לי פרנסה. לא נעים. מה דעתכם בבקשה?

bios

New member
ברוכה הבאה!

לגבי המקצועות שאת מדברת עליהם, קשה לי מאוד לייעץ לך, כי אני לא מכיר את התחומים האלה. מה שאני כן יכול לייעץ לך זה לנסות למצוא אנשים שכן נמצאים בתחום, ולברר איתם. בסך הכל אנחנו מדינה קטנה, ואם תתחילי לנסות למצוא מישהו כזה בין מכריך, רוב הסיכויים שתמצאי. ברמה היותר כללית, אני מציע לך לזכור שלא רק למקצוע עצמו יש חשיבות, אלא יש חשיבות אדירה למה שאת עושה מהמקצוע ולמשמעות שאת נותנת לעבודה שלך. אנשים דומים יכולים להיות בדרגות אושר מאוד שונות באותה העבודה, השאלה היא מה הגישה שלהם אליה. קצת קשה לי להעביר מסר שמובהר היטב בכמה ספרים (מסדרת "שיחות עם אלוהים") בהודעה אחת, אבל הרעיון הוא שהאושר שלך לא באמת תלוי בעבודה זו או אחרת, אלא את זאת שבוחרת אם להיות מאושרת באמצעות בחירת נקודת המבט על הדברים המתרחשים בחייך. בהצלחה!!!

למעלה