תודה, תודה , אני אוהבת

look_out

New member
תודה, תודה , אני אוהבת

אתכם, נעדרתי לזמן קצר, ואיזו התפתחות... חרבות נשלפות, דוקרנים, ואיתם ההתנצלויות והסליחות, מה אומר לכם .. כייף איתכם! נהניתי לקרוא את ההודעות שלכם על כל ההיבטים שלהם, ועוד יותר ולמרות הכל את הקבלה של אחד את השני. ותודה לך שוקור על הודעת היום. ונראה לי שדווקא אתה קיבלת את המסר המרכזי שלי... ``בואו נהיה חיובים שעה אחת ביום אחד !`` ואין לי כל כוונה לדבר על ואל אף אחד ``כפסיכולוג לסובייקט שלו`` (אליאס - סלחתי!), חשבתי שאני ברורה, סורי. המסר שלי הוא פשוט - בואו נהיה חיובים שעה אחת ביום אחד !! אמונתי אומרת כי למרות הספקות, חוסר האמונה, האיבה, ההיסטוריה, אהבת המדינה, הויכוחים, הדו-שיח ואי הדו-שיח ועוד הרשימה ארוכה... ושלא יהיו ספקות לאף אחד, איני שונה מהרבה אנשים במדינה זו. אני מאמינה למרות הכל, וכנראה אחזור על כך הרבה פעמים, או בכל הזדמנות : מודעות - היא העוצמה שלנו, היא הכוח המניע את המציאות אותה אנו יוצרים בכוח המחשבות שלנו, ואם המחשבות שלנו שליליות המציאות שלנו שלילית וההיפך. בואו נהיה חיוביים שעה אחת יום אחד !!! אפשר לנסות זאת יחד : לקבוע יום ושעה ולצאת לרחובות לאחוז ידים , לעצום עיניים, לחייך מהלב בשמחת האחדות וצעוק יחד : ``י ש, י ש, י ש שלום `` ההדגשה היא על יש, ולא יהיה או משהו דומה. אפשרות שניה לקבוע יום ושעה ולעשות זאת בכל מקום שאנו נימצאים בוא , באותו היום ובאותה השעה. והחשוב להעביר זאת לכמה שיותר חברים, ולעוד פורומים... ואכי חשוב - על תפסלו זאת על הסף : תנו שאנס. צריך לנקות את הראש מכרל מחשבה שלילית, ספקות ופחד, ולנסות להתרכז ``יש שלום`` אני מוכנה להסביר שוב ולהרחיב יותר, אך אני באמת מבקשת את התייחסותכם. ואני לא ``חיה באספמיה`` מה דעתכם אולי נקבע זמן , כמו : יום חמישי הבא - 21.06.01 בשעה 1930 !! כל זמן יכול להיות טוב, אך יחד טוב יותר, את הזמן קבעתי ללא כל סיבה, כמה ימים כדי שיהיה זמן ``לעכל`` ולהביא חברים נוספים, והשעה נראית לי סבירה שרוב האנשים בבית אחרי העבודה ואולי, לא? אפשר לעשות זאת בכל מקום. אבל יחד - זה יהיה כביר! אשמח לשמוע את תגובתכים - חישבו על תיפסלו על הסף. באור ואהבה l.o.

קלייר

New member
מספיקה המחשבה/להגשים חלום השלום

מספיקה דקה ביום ,להאמין שעוד יתגשם החלום שנדע לחיות בשלום,לקבל את השונה באמונה ובדת נקבל בחיוב ובהבנה את העם שקיים אלפי שנים וגם להם ילדים ,שרוצים שוב לחוש את החיים אז בוא ניתן יד לשלום ובמחשבה חיובית נגשים החלום אין צורך בשעה או יום,מספיקה דקה כל יום לחשוב עם הלב על השלום

B.Shokor

New member
L.O. תכירי, קלייר התאומה שלך ;)))..

אם הייתי בפעם ראשונה גולש פה הייתי חושב שאתן אחות (L.O. וקלייר ;).. גם קלייר צודקת, אם אתם יודעים אנשים שאין להם מחשב או אינטרנט, תמסורו להם את כל מה שאמרה קלייר ו L.O. ולשאר האנשים שיש להם אינטרנט אנחנו נדאג להם ;). כל הכבוד ;)

קלייר

New member
תאומות לא במראה -אך במחשבה זהות

תאומות אנו לא במראה אך זהות במחשבה ,להמשיך להאמין שעוד נדע שלום במדינתנו הקטנה,אתה הוא שאיפשרת לנו את הבמה ואנו הרמנו את המסך לדרך חדשה של דו-שיח למען דו-קיום בארץ אחת קטנה אך גדולה בחום שיש בה

B.Shokor

New member
אנשים,אני ממליץ על ההודעה לעיל בחום

==> ``כמה כיף לקרוא הודעות כאלו כמו של L.O למרות שהן ארוכות, באמת כיף גדול ;) ``. ושוב LOOK OUT מפתיעה אותנו בהודעה כל כך נהדרת, ובאמת אני לא אוהב להוסיף דברים מיותרים לתוכן של הודעות מלאות אהבה וכבוד (ולא חסר להן כלום). כך לא יהיה קשה לאחרים להבין את ההודעה/תגובה. (באיכות ולא בכמות). בקשר למועד שקבעת, אני אישית ביום חמישי אין ביכולתי להיות פה, כי ביום חמישי אני יוצא לבלות בערב (החופשה של המוסלמים ביום שישי), אך אם המועד היה בשעה כל כך מוקדמת ב 19:30 אין לי בעייה, אבל קודם כל אני רואה שיש לך דעות נהדרות בראש, אשמח אם תוכלי לייצר איתי קשר לאימל: [email protected] אוליי ייצא מזה משהו ;).

קלייר

New member
קראנו חמד/דומה לראשונה/בחום

קראנו שוקור יקר ,באמת כייף די דומה לזאת שהיא היום מודעה נבחרת ובאמת יש להמליץ בחום על אהבה ומחשבה חיובית ובהצלחה מתוק

יוסי26.5

New member
ברוכה הנמצאת..

ברוכה הנמצאת... ומה שכתבת ,נכון...וזה לאחר עיון קל בדברים... :))))))))) את זוכרת את צבע מכבי חיפה.?? את יכולה להעביר לי קצת??? :))))))))

all

New member
אני אהיה חיובי יותר מאשר שעה בכל

יום, אני אהיה חיובי במשך כל רגע. אבל שתי משפחות היום לא יהיו חיוביות, לא היום, לא החודש, לא השנה ואולי כל החיים.

למעלה