תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה על שאתם שמים לב אליי בפורום אף אחד לא כותב לי ברוכים הבאים ועוד......... אני לא נכנסת לורום הזה בחייםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!! אתם לא יודעים איך זה להרגיש ככה!!!!!!!! י'מגעילים!!!!!! איזו התייחסות מקבלים כאן!!!!! איזה פורום מטונף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא איכנס לפורום הזה למרות שאני מתה על אופנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מורדת...

חבל שאת לוקחת את זה כל כך קשה .. גם כשאני הגעתי אף אחד לא השתחווה אליי. אבל לאט לאט שאלתי התעניינתי ואני חלק מהפורום הזה שהוא רחוק מלהיות מטונף כפי שכתבת... קורא לפעמיים שלא שמים לב להודעה חדשה כי יש הרבה, מה לעשות כולנו בני אדם. פורום מטונף? איך בידיוק החלטת שהוא כזה אחרי שנייה וחצי שהיית פה?!? מה אני אגיד לך חבל מאוד שזה מה שאת חושבת.. אבל מי אני שאנסה לשכנע אותך. ולא יזיק לך לסגנן הודעות בצורה נורמלית יותר אגב...אולי אז אנשים ירצו להגיב. ברוכה הבאה בכל אופן !

DREAM111

New member
שלום מורדת יקרה

חבל מאוד שכך את רואה את פני הדברים. נכון לעיתים אני לא מצרפת לכל ברכה גם קובץ של ברוכים הבאים אבל אני אישית משתדלת מאוד לקבל את פני כל המצטרפות/ים לפורום בסבר פנים יפות. גם אותך קיבלתי כך ואכן לא צרפתי קובץ. אם זה מה שפגע בך אשמח לשלוח גם לך קובץ של ברוכה הבאה בשנית ולחזור ולומר שנשמח לקבל ממך עצות בנושא אופנה כמו שציינת בהודעתך הראשונה בפורום. אז שוב ברוכה המצטרפת.

למעלה