תודה רבה!!

ליגה76

New member
תודה רבה!!

תודה לך פשושית, תודה על האירגון וההשקעה היה מרגש להכיר פנים חדשות, היה מדהים להסתובב בירושלים בשעות כאלו מי שלא בא הפסיד...

שמחה לשמוע שנהנתם .

מצטערת שלא יכולתי להגיע בשעות הצהרים חשתי ברע לקחתי כדורים והלכתי לנח במטרה להרגיש טוב יותר ולצאת לדרך ברכבת .אולם נרדמתי וכשהתעוררתי חשתי רע יותר . תודה לפשושית שארגנה את המפגש ..ומאד משמח לשמוע שנהנתן . מצפה למפגש הבא . מאד מתגעגעת לראותכן . החלמה מהירה לבן של לי 3 ... שלכן טלי .

ZEEV349

New member
רפואה שלימה לימית שלנו

טלי אנחנו דואגים לך אפשר אולי לפנק אותך בכוס תה

תודה זאב ..

ואכן להיות לבד וחולה לא נעים , הבוקר שכבתי במיטה וכח לקום לא היה שכבתי ודמעות בעיניי אך היה אישי מטפל בי ..וכאילו נשמעה תפילתי והגיעו והכינו לי שתיה ...תה צמחים של שורש ג'נג'ר, לואיזה ,מרווה,גרניום נענע לימונית וקינמון ..להפתעתי טעים .... הכי קשה לי במחלה שאין על מי לכעוס ...את מי להריץ ...ועל מי להתפנק... ואת מי להדביק

פשו שי ת

New member
מפגש לילי בירושלים

הגענו לקפה רימון, ישבנו שתינו הכרנו אחת את השניה היה כייף,מי שלא בא הפסיד..לא כל יום יש חויה מתוקה כזו...תודה לאלמה7 ,לאתי 71 וביתה ליאת,לליגה76 ולעלמה שהגיעו הערב ..טלי היקרה המון איחולי החלמה מכולנו, גם לבן של לי האחת איחולי החלמה מהירה..באהבה חגית.

אתי71

New member
מפגש ירושלמי

ראשית לכל החלמה מהירה לטלי היקרה. פשושית וליגה 76 היה לנו הכבוד להכיר אותכן, היה מקסים, הרגשתי אתמול שהייתי בחו"ל, לא האמנתי שכל כך יפה ונעים בירושלים.גרה במודעין כחצי שעה מירושלים, ולא ידעתי שהעיר חייה ותוססת בשעות הערב. מאד ממליצה לבקר את ירושלים בלילה( פחות פקקים). ומקוה שהמפגש לא יהיה חד פעמי, ונפגש גם עם אנשי הפורום בירושלים. תודה לכל מי שהיה.

אתי161

New member
שבת שלום וגמר חתימה טובה

טלי תרגישי טוב ושנה בריאה יותר........

תודה פשושית

חגית מודה לך מאד על אירגון המפגש המהנה . מאד מצטערת ומקנא שלא יכולתי לקחת חלק בו ... שמחה שנהנתם ומחכה שנארגן שידור חוזר .. אוהבת טלי

פשו שי ת

New member
מפגש לילי בירושלים

אשמח מאד לארגן מפגשים נוספים בירושלים ומקוה שיגיעו יותר אנשים.שוב מודה למי שהגיעה היה נעים מאד להכיר.אנחנו מוכנות לעוד מפגשים בבוקר,בלילה בכייף.אוהבת חגית

li 3 האחת

New member
שמחה שנהנתן מצטערת...

שהתפקשש לי.אבל הקטנטן היה עם חום שיעול רציני ממש סמרטוט... איזה כיף לכן.מקווה שיהיה עוד מפגש מהר ונוכל להיפגש עם הבנות המוכרות ולהכיר את החדשות.. תודה על איחולי ההחלמה..הוא כבר מרגיש יותר טוב והדביק אותי.. שתהייה חתימה טובה ושנה טובה אוהבת ~לי

למעלה