תודה רבה רבה לכולן...

איתנים3

New member
תודה רבה רבה לכולן...

בהחלט יש פגיעה באיכות החיים, עד לפני שנה זה היה נסבל , היה בדר"כ סביב המחזור , היום זה כבר כאב תמידי חזק אימים באיזור האגן. קבעתי תור לUS רקטלי בשיבא. יום שני הקרוב אני אצל הרופאת משפחה ונראה מה יהיה לגבי טופס 17... מקווה שיהיה בסדר.. אני אעדכן :) אני מנסה להבין כיצד לא עלו על הבעיה לפני , עשיתי מאות בדיקות אולטראסאונד , איך זה שרק בשיבא ראו ממצא???? ויתרה מזאת, עברתי ניתוח טחורים ופיסורה לפני ארבעה חודשים , ניתוח זוועתי עם החלמה זוועתית!!!! האם יכול להיות שזאת לא הבעיה המרכזית?? האם לחינם?? את האמת אני ממש מודאגת, כל כך הרבה שנים, כל כך הרבה כאבים, תרופות, אני בדרך כלל לוקחת אופטלגין נוזלי , היחיד שמרדים אותי, עכשיו אני עם גלולות רצוף ועדיין כואב לי, לפחות הכאבים עמומים. מה לגבי הריון?? הבנתי שהריון מחוץ לרחם חוזר על עצמו ועכשיו יש גם את האנד' ואחרי מחשבה נוספת נזכרתי , הרי הלחתי רק לתל השומר ע"מ לקבל חוות דעת, האם מספיקה חוות דעת אחת? זו הפעם הראשונה בחיי שאני כותבת בדרך כזו ... ההרגשה טובה , תודה רבה רבה

איתנים

אנא שרשרי בפעם הבאה את ההודעה שלך להודעה הקודמת שפתחת היום, בכל פעם שאת פותחת הודעה חדשה הודעות אחרות נדחקות לעמוד השני ואז אינן זוכות למענה. ברגע שתשרשרי את ההודעה שלך כך גם נזכור את כל הסיפור שלך וב-72 השעות הראשונות מפתיחת ההודעה הראשונה הודעתך תקפוץ אוטומטית לראש העמוד. השאלה היא האם את מרגישה שאת יכולה לסמוך על הרופאים שם (בתה"ש)? האם הם עשו עלייך רושם טוב ואמין? אם כן אז מעולה! אם את עדיין מתלבטת אז לכי לשמוע עוד חוות דעת. בשורה התחתונה מה שחשוב שתרגישי שאת מקבלת יחס וטיפול הולם.

למעלה