תודה רבה על העזרה

galiaank

New member
תודה רבה על העזרה

רציתי להודות כאן מקרב לב בשמי ובשם הסטודנטים/יות בקורס שלי במכללת תל-חי לצביקה (tsevikag) שהתנדב להיפגש איתנו ולספר לנו על חייו ועל התמודדותו עם הטורט. השיחה היתה נעימה ומעניינת ביותר וכולנו הרגשנו שלמדנו רבות על נושא שידענו עליו עד אותו רגע פחות מדי. בנוסף לסיפורו האישי, צביקה הסביר על התסמונת והפנה את הסטודנטים לפורום למידע נוסף. אני רוצה להודות גם לבת שבע ולכל הא/נשים הנוספים שהתנדבו לבוא לכיתה. לצערי לא היתה לי אפשרות להזמין השנה יותר ממרצה אורח אחד. בכל מקרה נראה לי שהדבר החשוב ביותר הוא הנכונות של רבים מכם להיפתח ולספר ולקדם את המודעות. תודה רבה רבה, דר' גליה אנקורי

שביק

New member
גליה, שמחתי לעזור. ואשמח לעזור

גם בעתיד ככל שידרש. בהצלחה!!!! ו
לבובונת המקסימה. אני רוצה בהזדמנות זו גם להודות לך על שבחרת בנושא תסמונת טוראט כחלק מעבודתך. בברכה שביק

ברוכה הבאה ד"ר אנקורי../images/Emo24.gif

ושמחה שנתת לצביקה את הבמה לשתף אתכם קצת בנושא תסמונת טוראט. מכאן תודות גם לצביקה

tzevikag

New member
מאד נהנתי

בהתחלה קצת פחדתי לדבר על הנושא על שדיברתי עם גליה היא הצליחה לשכנע אותי ואני מאד מודה לה על כך. הכיתה היתה מאד נחמדה והקשיבו כל הזמן ושאלו שאלות ולי היה מאד כיף לשתף אותם וללמד אותם על דבר חדש שלא שומעים עליו כל יום. מאד מומלץ לכל אחד לעשות זאת שבת שלום

שביק

New member
צביקה תודה. אתה ה"שגריר" החדש

של העמותה. תודה לך. ובהצלחה. אגב, נכון שלא נורא בכלל? ואיך ההרגשה כאשר אתה יודע את חשיבותה? בברכה שביק

tzevikag

New member
לא נורא בכלל

ההפך היה ממש נחמד לספר אבל היתה לי בעיה שאני לא רוצה לספר בכל מקום על הטוראט שלי ופה הייתה לי ההתלבטות. בסך הכל אני יודע שזה היה חשוב במיוחד שאולי יצאו משם מורים שבכיתה שלהם יהיו ילדים עם טוראט.

הלנה

New member
צביקה, כל הכבוד!

אני בטוחה שזה לא היה קל ובכל זאת...עשית זאת! אין לי ספק שהסטודנטים למדו הרבה מהדברים שהצגת. לפני שנה בערך לקחתי קורס של פסיכופתולוגיה ובאיזה שהוא שיעור עלה הנושא של טוראט והמורה המלומדת אמרה שזה נובע מחרדה או משהו בסגנון, אני היתי מאד נסערת, ובשבוע שאחרי...בעידודם של החברים כאן ושל בת שבע (לי יש פחד קהל.. למרות שאין לי טוראט) ביקשתי 5 דקות מהמורה ובעצם זה הפך לחצי שעה של הרצאה ובעיקר שאלות ותשובות בנושא טוראט. היה לי מאד חושב כי הכיתה היתה מורכבת מסטודנטים לריפוי באומנות, משחק וכו' וחוץ מאחת אף אחד מהם לא ידע מה זה טוראט.

ש ל י ק

New member
צביקה כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

נראה שהעברת את המסר בצורה הטובה ביותר ועל כך יישר כח! בהצלחה בלימודים ובהגשת העבודה על הטוראט.

למעלה