תודה רבה למנהלים...

תודה רבה למנהלים...

ולמי שמסר להם על התקפת הטרול. אני מתנצל על ריבוי ההודעות, הם היו מכוונות.

ר' ירושלמי

אתה מציף את הפורום בעניין ההקפצה. נא לחדול מכך.

אין בעיה, הסברתי...

שזה היה כדי להעלים את הודעות הטרול, האם גם זה לא מקובל?! מחכה לתשובה!

ר` איש הרוח!

אני עדיין מחכה לתגובה, האם גם כשיש טרול זו לא סיבה להצפה מכוונת??!! (ראיתי פשוט תגובה שלך בנושא אחר בשעה האחרונה)

אלישיר

New member
לא.

בעזי"ת תקפיץ אשכולות קיימים, אל תפתח חדשים. כשאתה פותח חדשים אתה משרת את האפיקוטרולס. אפשר להקפיץ גם מעמוד 2.

אלישיר

New member
כדי שהודעה תקפוץ...

בעזי"ת גם צריך להיות בתוכן שלה יותר מעשר תוים, וגם שתהיה מארבעת היממות האחרונות.

מני 23

New member
להבא..

כמו שביקשו 22 אלף פעם. לא להתייחס. לא להקפיץ ולא להוסיף הודעות. תן למנהלים לעשות את העבודה.

מני!

קראתי את דעתך, אך עם זאת אני חושב שכדאי להקפיץ ועדיף להקפיץ על הודעות קיימות כמו שאלישיר כתב.

מני 23

New member
לא נכון..

כבר נכתב רבות בענין ויצא הודעה רישמית ממנהלי הפורום בבקשה שלא להגיב! ! אתה יותר חכם? זה לא נראה! תפסיק להיות אויבר חאכם. הוא רוצה יחס ולא לתת לו את זה. בגללך ובגלל עוד כמה "חכמים" כמוך אנחנו אוכלים קש שוב ושוב, אז שב בשקט וגמרנו תודה.

תודה...

לא היה נשמע מדברי שאני חושב שאני יותר חכם וכו`... חבל שאתה עונה בסגנון כזה. אין לי תרעומת וכו`

מני!

לא ידוע לי על איזה שרשור אתה מדבר, בכ"א קראתי כמה פעמים את אריאלה שאמרה לא להגיב, אך היא לא אמרה לא להקפיץ, ומה ההבדל?! ההבדל שבהקפצה הטרול לא מבחין (אם עושים זאת בצורה נבונה) בתוצאותיו אלא זה נראה לכאורה שהפורום ממשיך כרגיל, רק הודעותיו נעלמות מהעמודים הראשונים. אני מקווה שהובנתי, אך זה לא מחייב לשנות את דעתך.

למעלה