תודה רבה לכולכם :)) תודה רבה לכולכם:) היום הודיעו לי שהתקבלתי ללימודי המשפטים:)
Y Yulinda18 New member 1/5/03 #1 תודה רבה לכולכם ) תודה רבה לכולכם היום הודיעו לי שהתקבלתי ללימודי המשפטים
ח חנה גונן New member 2/5/03 #2 לולולולולולו-זורקת עליך אורז../images/Emo49.gif עלה והצלח . שלך חנה גונן
ל ל11 New member 3/5/03 #3 כל הכבוד!! בהצלחה. תפני למשרד לקויי למידה של האוניברסיטה בה התקבלת ויוכלו לעזור לך שם באותם דברים שכולנו מתמודדים איתם.
כל הכבוד!! בהצלחה. תפני למשרד לקויי למידה של האוניברסיטה בה התקבלת ויוכלו לעזור לך שם באותם דברים שכולנו מתמודדים איתם.
K kniaper New member 4/5/03 #5 סחטיקה ../images/Emo45.gif עלייך עכשיו תהייה לנו נציגה בין הגלימות השחורות עכשיו כל פעם שתתני למישהו עיצה פה תוכלי לשלוח לו חשבונית עם ייעוץ משפטי באמת כל הכבוד, אני מקווה שתמשיכי איתנו גם ביימי הלימודים העמוסים.
סחטיקה ../images/Emo45.gif עלייך עכשיו תהייה לנו נציגה בין הגלימות השחורות עכשיו כל פעם שתתני למישהו עיצה פה תוכלי לשלוח לו חשבונית עם ייעוץ משפטי באמת כל הכבוד, אני מקווה שתמשיכי איתנו גם ביימי הלימודים העמוסים.
Y Yulinda18 New member 4/5/03 #6 ממש לא אבל... אם למישהו תהיה בעייה שקשורה ל ADHD ולעניין משפטי ואני אוכל לעזור אני אשמח)