תודה רבה לכולכם

תודה רבה לכולכם

זה מסדר את העולם לאט לאט. למרות שהבוקר בתי נשברה ובכתה כואבת -אמרה שקשה לה בבה"ס... שהמורה מסבירה ומסבירה והיא לא מבינה כלום..(לא משנה את העובדה שכשהיא כבר כן תופסת את הנלמד- ציוניה גבוהים מאד...) אבל זה מכאב. גם לי... מה גם שאני היום יודעת שגם אני adhd , וכל מה שהיא חווה מאד מוכר לי... והמצוקה היא גדולה. כך אני זוכרת את זה. בכל אופן- תודה לכולם... וברור לי שאין לי מה לחשוש מלשתף את המערכת.. אני ממש בתחילה.. גישושים ראשונים של כל הנושא כולו.

דליה.ד

New member
אני חושבת שזה טוב מאוד

שהילדה מתחילה לגלות מודעות לקשיים שלה. ואפשר לשתף אותה ולעזור לה ללמוד על עצמה ועל הדרכים בהפ היא יכולה לעזור לעצמה. חלק מההתמודדות זה לתת שם לקושי, ולשוחח על הדרכים להתמודד ואיך יותר נוח לה, ומה כדאי לעשות. זה ישחרר גם הרבה לחץ מהילדה. חשוב עם זאת, לשבח ולעודד ולתת לה להרגיש, למרות הקשיים, חכמה ומוכשרת.

zivadina

New member
הילדה מרויחה מזה שאמא שלה גם כן

adhd . כך את יכולה להבין את מה שעובר עליה, ובעזרת החומר המקצועי שיש כיום ולא היה בזמנך, תוכלי להיות עוד יותר חכמה ולעזור לה מאוד. מנסיון כזה בדיוק. זיוה

בהצלחה!

אני מבין את הרגשת ההזדהות והפחד שלך. אני אומנם מבוגר שכן אובחן וטופל בילדותו ולבן שלי, ככל הנראה, אין ליקויי ריכוז ולמידה ובכל זאת. מאז שעברנו לשוויץ הוא לא מסתדר בגנון ואני כל כך פוחד לעבור עוד דור של מריבות עם המערכת... נו, טוב, עוד עשרה חודשים כבר לא נהיה בשוויץ.

זהבה נ

New member
איך אומרים באנגלית

ברוכה הבאה למועדון. טוב אז היום את יודעת וזה מאוד חשוב כי רק את תוכלי להבין את ביתך הכי טוב שאפשר. זה הרי הכי חשוב לא? כואב?, בטח, איך שלא? אבל הכי חשוב הוא שאת היא זו שהכי יכולה לעזור לה, 1 בגלל שגם את ADHD 2 כי היא ביתך ותעשי הרי הכל למענה. 3 כי היום ניתן לעזור יותר לילדים שלנו מאשר לנו ההורים, שהיינו גם ADHD ולא ידעו אז לקרוא לזה ולאבחן את זה. 4 לך יש היום יותר ידע וידע זה כוח!!! 5 ואל תשכחי שאנו כאן תמיד נוכל לתת לך עיצה טובה וכתף איתנה להשען עליה. 6 המערכת היום יותר מקבלת ותומכת מאשר בעבר. בהצלחה,

למעלה