תודה רבה בנות ...

חלי80

New member
תודה רבה בנות ...

אתם פשוט מקסימות אני לא יודעת מה הייתי עושה אילו לא הייתי יודעת שיש את המקום הזה. אז אני ימשיך את הסיפור שלי אז אתמול פעם ראשונה שלקחתי דקפפטיל אני עם ציסטה בגודל של 6.5 ס"מ אם תור לניתוח ב-11.11 שזה עוד 3 שבועות ונסיון של שנה ושמונה להכנס להריון וגילית את האנדומטריוס לפי כחצי שנה ויש לציין שמצבי הבריאות בסדר לא סובלת מכאבים כמו שהיו לפני חצי שנה. רופאת הפיריון בשיבא רוצה שאני יבטל את הניתוח יקח גם דקא וגם גלולות במשך 3-6 חודשים ולאחר מכן לנסות לראות את מצבה של הציסטה אם אין שינוי אז לנתח ואם יש אז להתחיל לעשות טיפולים. לכן מחר אני הולכת לד"ר סוראינו בתקווה שהוא יהיה שם כי אף פעם לא נפגשתי איתו. ואז לצרף לשיחה את רופאת הפיריון ד"ר רענני. וראות מה עדיף ניתוח או דקא + גלולות. אני ממש כמו שפן ניסיונות מחר אני ידע מה גורלי. סתם רציתי לשתף אותך במתח שאני עוברת עד מחר. שיהיה לכם יום מקסים ואם יש למשהי משהו להגיד או לייעץ אני מאוד ישמח.

חלי80

New member
אני ב10:30

איזה יופי באיזה שעה את? את יודעת אם יהיה סוריאנו?

אני ב- 8:45

לפי מה ששמעתי נוכל לקיים מחר מפגש פורום בתה"ש
מקווה שסוריאנו יהיה

יש לך רופאה מצויינת!

היא היתה הרופאה שלי בבילנסון והיא נהדרת. בן אדם מקסים מקסים ורופאה מעולה. המון המון

אני עברתי ניתוח מיותר בגלל ציסטה-הרופאה שלך

צודקת. קודם תנסי טיפול תרופתי. אני עברתי פתיחת בטן ובסוף הציסטות חוזרות. אפשר להמיס עם גלולות או זריקות אלא אם כן זה ממשיך להפריע לפריון. בכל מקרה בהצלחה בכל החלטה.

חלי80

New member
../images/Emo24.gifמעדכנת בנות

אתמול הייתי בתל השומר אבל סוריאנו לא היה אלה זולטי ומכוון שהייתי כבר אצל זולטי ובאתי לשם בשביל חוות דעת נוספת לא היה לי מה לעשות שם אז הלכתי הביתה (סתם לקחתי חופש מהעבודה). אז קבעתי לשבע בערב למרפאה הפרטית של סוריאנו אני התרשמתי ממנו לטובה הוא מאוד נחמד ספרתי לו את כל הבעיות שלי והוא אמר ניתוח. ולמה? מכוון שאני מנסה שנה ושמונה להכנס להריון ולפני 10 חודשים היה לי ציסטה בגודל של 1.5 ס"מ ועדין לא נכנסתי להריון הגדילה של הציסטה ב10 חודשים מ-1.5 לכמעט 7 די מפחיד לכן הוא המליץ לי למה לחכות חצי שנה עם דקא שלא הצלחתי להכנס להריון גם עם ציסטה של 1.5 ומה אני יגיד לכן הוא צודק. לכן החלטתי ללכת לניתוח ואני די בלחץ כי זה עוד 3 שבועות. תודה בנות על הכל. חלי

העונג כולו שלי..../images/Emo8.gif

תמיד שמחה לעזור, במיוחד כאשר מדובר במחטים, יש לי יד מיומנת בהזרקת דקא ושות'..צברתי ניסיון

למעלה