תודה רבה איריס !!!

dsol

New member
איציק גם אתה צריך להתחיל לשמור

את הערות שלך לעצמך

דודי עם כל הכבוד..

אם יש לי משהו להגיד למישהו אני יגיד אותו.. ואני חושב שאף אחד פה לא צריך למנוע ממישהו להביע את הדעה שלו כי זה סה"כ פורום.. ואם אני רוצה להגיד למישהו שהוא יצא אידיוט אז אני יגיד!!

dsol

New member
האמת, לא כל כך....

יש לך משהו לומר אז תעשה את זה בצורה יפה לקרוא למישהו אידיוט לפי מה שנראה לי זה לא צורה יפה בא לך לומר לו את זה תמצא דרך אחרת לא בפורום הזה

netaly4

New member
אבישי

אבישי מהכרות איתך של לפני כמעט עשור שנים אני מאוד מאוכזבת מהדרך בה בחרת לבטא את הכאב שלך, אנחנו כמעט בני 30, עברנו כל כך הרבה, כל אחד מאיתנו מצא את הכיוון שלו בחיים, כולנו התאמצנו והזענו והגעו לאן שאנחנו, ביננו גם איריס, כולנו זוכרים את הלילות שביליתם יחד וכל מה שעברתם, אבל ממה שאני יודעת זו חברות. לדעתי שכחת מה היא חברות, אני מוכנה להזכיר לך: זה לתת בלי לצפות לשום דבר חזרה, כן עושים דברים מהלב. הדרך שבה בחרת להביע את המירמור שלך היא דרך עלובה והשיגה את המטרה ההפוכה שרצית, השמצת את עצמך ולא אף אחד אחר, אם אתה מרגיש חוסר סיפוק או חוסר הגשמה בחיים --- אל תנסה לתפוס טרמפ על מישהי שכן עלתה על הגל וכן מצליחה. אני מרשה לעצמי לדבר בשם "כולנו", כולנו מזועזעים!!!!!!

נראה לי שהבנו את הנקודה

וסיכמנו שהנושא הזה הוא לא לפורום! אז דיי לדבר על זה זה לא לכבוד שלכם ובטח לא לכבוד של איריס. יש לך בעיות תפתור אותן בינכם! זה לא עניין של אף אחד מאיתנו!

avishayeldan1

New member
לכל חברי הבלוג

טוב אנשים יש לי כמה דברים לומר כי אתם מתעקשים לא לסגור את הנושא שלצערי הרב גרם פה לבלאגן (משהו שלא התכוונתי שיקרה). אתם צריכים להבין שהמכתב שלי נכתב ברגע כזה שבו הייתי בסערת רגשות. אני לא בן אדם נקמן והמכתב לא התפרסם פה מתוך נקמה או לעשות שם רע לאיריס. לאורך כל הדרך הייתי אחד האנשים שמאוד האמין בה ותמיד פירגנתי לה וכנראה שבגלל זה מאוד כאב לי לראות שאיריס שכחה אותי, או מסיבות משלה לא בחרה לומר לי תודה. הייתי אחד החברים הקרובים ביותר שלה אבל מעבר לפירגון של החברים הקרובים אני הייתי גם מאוד מעורב במוזיקה שלה. אני לא לוקח שום קרדיט על הלחנים שלה, שעד רגע זה למרות הכעס אני חושב שהם לחנים מצויינים והמוזיקה שלה היא באמת מעולה. אתם צריכים להבין דבר אחד. גם אחרי שמתנתק קצת הקשר או מוריד הילוך, בלי שום סכסוך או ריב, חבר נשאר חבר. גם אם החבר הזה מדבר איתך אחת לכמה חודשים ומתעניין בשלומך. עוקב אחרי ההשמעות ברדיו , מצביע בטירוף באינטרנט ובטלפון, וכמובן שמייד כשהדיסק יצא, מזמין אותו באינטרנט. הייתי ונישארתי "המעריץ מספר 1" של המוזיקה של איריס פרחי, כי אני הרבה יותר מחובר אל השירים והמוזיקה של איריס מכל מי שהגיב היום למכתב שרק רציתי שאיריס תקרא. איריס היא האימא של כל השירים היפים שלה, היא יילדה את השירים האלה בחבלי לידה קשים, אבל אני הייתי חלק מ"גידול הילדים האלה"- השירים. (חלק מהשירים שמופיעים באלבום). אחרי כמעט 10 שנים של לשיר ביחד, להקליט, לתת עצות לקולות שניים ושלישיים בשיר, רק רציתי מילה אחת- תודה. אני יודע שהרבה חושבים שהסיפור הזה הוא המצאה, אז תדעו שאני לא ילד ואין לי שום אינטרס להרוס, או לתפוס טרמפ על ההצלחה של איריס. באמת, המכתב נכתב ופורסם בדקות של אכזבה וכעס. אל תשפטו אדם בשעת כעסו כי האדם ממילא ירגיש אחר כך שהוא עשה שטות. ואני טעיתי כשפירסמתי את המכתב שהיה אמור להישאר לאיריס בלבד. אני מתנצל בפני כל מי שנפגע פה היום. מקווה שהבהרתי את עצמי ובזה מסתיים הסיפור הזה, ובבקשה שמישהו יפתח נושא חדש לשרשור. אבישי.

muisx

New member
שנה טובה ומלאה בתודות

שלום לכולם אני חדשה כאן, אבל עוקבת אחרי הפורום כבר הרבה זמן ואחרי איריס מאז שהיינו בנות 13.אין לכם מושג כמה זה מדהים לראות את הפורום הזה ואת ההצלחה של איריס גודלת וגודלת- אבל עד עכשו העדפתי לראות את זה מהצד. עד שביומיים האחרונים דברים כאן קצת יצאו משליטה, אני לא מתכוונת בכלל להתחיל עם הסיפור של אבישי והתודות,על זה כנראה נדבר באופן אישי בקרוב, כמו שהוא היה צריך לעשות עם איריס מלכתחילה. אבל בתוך כל הבלגןנדמה לי שלא שמנו לב שהתודה הכי גדולה היא ב"תודה רבה לך פחד" ובפורום הזה ובהצלחה של איריס. הבאת לי חיוך על הפנים עם המוזיקה שלך איריס וזה הכי חשוב. אז אל תשכחו שאנחנו כאן בשביל המוזיקה ושיהיה לכולנו אושר ועושר בשנה החדשה והמון הצלחה!!!!!!!!!! אוהבת אותך איריס מאוויסקס

שירית16

New member
איצקוביץ

יש לי דבר אחד לומר לך:תעזוב את הפורום הזה בשקט!הוא לא בשבילך ולא מתאים לאנשים כמוך.מאז שאתה כאן אתה רק גורם לאוירה לא נעימה,צינית ובוטה כלפי הגולשים בפורום מה שגורם לסלידה מהפורום הקטן והאיכותי הזה. תמשיך לנהל את הפורום שלך ב"הייד פארק" -תפוז זה לא בשבילך! אני אמנם גולשת די פאסיבית בפורום אבל אני נוכחת בו כל יום וההודעות שלך פשוט בלתי נסבלות!! תודה רבה לך איצקוביץ.

אבישי...זה לא יפה מה שאתה עושה../images/Emo4.gif

לא יכלת להגיד לה תדברים האלה באימייל הפרטי שלה? בטלפון? במכתב? ב....מסנג'ר איסיקיו או משהו? למה לכבס כביסה מלוכלכת בחוץ? אתה באמת מצפה שהיא תענה לך כאן,ותתן לכולנו לחדור לה לפרטיות? אני לא חושבת.. אני לא מכירה לא אותך ולא אותה,פשוט אני ממש לא היתי רוצה שזה יקרה לי בגלל זה הגבתי.

למעלה