תודה רבה איריס !!!

avishayeldan1

New member
תודה רבה איריס !!!

הו איריס איריס, זה אני. אבישי, "חברך דאז" זוכרת אותי?? "ויש" נו... זה שישב שעות, לילות, ימים, נו .... זה שכל שיר חדש שכתבת רצת ישר אליו עם הגיטרה להשמיע לו. מתחילה להיזכר?? כן כן זה שישב והקליט אותך ,תמך בך נפשית רגשית , כן אני זה שאכל את כל החרא שלך , הדיכאונות שלך, העצב שלך, התיסכול שלך, זה שתמיד היה שם בשבילך לעשות לך קול שני "תרתי משמע"... אז זהו.. איך ששמעתי שיצא הדיסק (ולא ממך כי הרי אני רק "חברך דאז" ) ישר הזמנתי אותו כולל משלוח הביתה עם שליח ואז הבנתי שרק אני זוכר את העזרה והתמיכה שנתתי לך במשך שנים כה רבות וליתר דיוק 9 שנים מהחיים שלי השקעתי את הנשמה במוזיקה שלך!!!! 9 שנים!!!!!!!!!! אבל כנראה שאת לא זוכרת. כי מה זה 9 שנים..... אז רציתי להגיד לך תודה רבה. כנראה שטעיתי כשציפיתי לראות את השם שלי בקרדיטים כי הרי עמיר בניון יותר חשוב... את בטוחה שהוא זוכר איך קוראים לך???? וכנראה שאנשים מפורסמים שעובדים איתם כמה דקות בדיוק, יותר חשובים מחבר אמת שעבד איתך מליוני דקות ואלפי שעות, ואני יודע שלא היה קל בכלל.. הבנתי היום בדיוק עם מי יש לי עסק ושאני בסך הכל הייתי ונישארתי רק "קול שני". מעניין אם לא הייתי מקליט אותך כל כך הרבה שנים ונותן לך את כל הרעיונות ללחנים (שעד היום נישארו אותו הדבר בדיוק) היה לך בכלל עם מה ללכת להליקון. כי שנינו יודעים שלא היה לך כסף להקליט באולפן. טוב כנראה שאני קצת דפוק כשבאמת האמנתי שתיזכרי לומר לי תודה. חברך דאז (והפעם באמת "דאז") ויש (אבישי)

dsol

New member
באמת שיש כאן משהו מגעיל

לא יודע אם באשמת איריס או לא אבל בכל זאת לדעתי היא הייתה צריכה לדאוג שהשם שלך יופיע בין הקרדיטים ההתחלה הרי זה הדבר הכי חשוב בליהתחנה אין המשך ואתה זה חלק מההתחלה אני ממש מצטער לקרוא את מה שכתבת אבל זה באמת נכון שמגיע לך את הערכה ואיריס אני חושב שאת צריכה לעשות עם זה משהו גם אם נהיים מפורסמים...את החברים לא נוטשים

A N I g M A

New member
טוב, אני לא יודעת איך להגיב לזה.

אם זה נכון - אני מאד מצטערת לשמוע
ואם לא - מה הקטע?

נטעלי4

New member
לא נעים ../images/Emo4.gif

גם לי לא נעים לקרוא את מה שכתבת... אני מקווה שהדברים לא קרו בכוונת תחילה ויסתדרו בסופו של דבר. תמיד חשוב שלא משנה מתי ואיפה נמצאים, את החברים הטובים לא שוכחים!!

dxtr

New member
אל תבלבל במוח

אבישי במקרה אני חבר טוב של איריס ורציתי להגיד פה שאתה ממש מבלבל את המוח כולם יודעים שאתה זה שניתק את הקשר אם איריס הרבה לפני שהאלבום יצא ובוא לא נשכח מי תמך בך לילות וימים אחרי תאונת הדרכים הקשה שהייתה לך בקשר ללחנים אתה לא יותר מחבר ששר איתה קול שני גם אני ישבתי אם איריס לילות וימים ותמכתי בה ולא ציפיתי לרגע לקבל תודה בדיסק כי חבר אמיתי לא צריך תודה מזויינת בדיסק כדי לדעת שמעריכים אותו אז אבישי לך תהיה מתוסכל במקום אחר חתיכת חרא קטן ועוד משהו קטן איריס מלחינה את המוסיקה שלה עוד לפני שעברת לגן יבנה ולקחת קרדיט על אומנות של מישהו אחר זו עברה על החוק!!!

חייבת להגיב...

היי לכולם, אני עדית, אני מידי פעם נכנסת וגם פעם באף פעם כותבת הודעה או שתיים. את איריס פגשתי פעם אחת, בבלוג של להקת נובה, אני לא מכירה אותה וברור שהיא לא תזכור אותי כי זה היה מזמן. בכל אופן, אבישי. אנחנו מן הסתם לא מכירים, אין לי מושג מי אתה ולפני שאני אכתוב את מה שאני חושבת, בבקשה אל תיקח את הדברים שלי למקומות לא נכונים, ואל תחשוב שאני שופטת אותך! כי אני לא. לכל מטבע יש שני צדדים, אני לא מפקפקת בעובדות שציינת בהודעה שלך שעזרת לאיריס ותמכת בה וכו' וכו'וגם לא "מתעסקת בשאלה אם זה אכן היה ככה או לא" אבל, מה שאני בטוחה זה שזאת לא הדרך והצורה להגיד את הדברים האלה לאיריס. זה פורום שנועד למעריצים שלה שאוהבים אותה בזכות המוסיקה שהיא עושה, בלי שום קשר לאישיות שלה. אני חושבת שיכלת לפנות אליה באופן אישי ולדבר איתה על זה. אני לא מזלזלת בכאב שלך, ובעובדה שנפגעת... חס וחלילה.אבל לכל דבר יש מקום דרך וצורה להאמר. dxtr את אותם הדברים אני אומרת גם לך, גם אותך אני לא מכירה ובטח שלא שופטת, אבל יש דברים שלא צריכים להאמר בפרסיה שכזאת!!! ובטח שלא בפורום של זמרת מתחילה. אני מקווה שאתם לא כועסים עליי, ושתקחו את הדברים האלה בהבנה או שפשוט תתעלמו.. לבחירתכם האישית. שיהיה לשניכם שנה טובה ומאושרת.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ההודעה הזאת הייתה ממש לא במקום. אם יש למישהו בעיות אישיות עם איריס שיפתור אותן איתה, ולא עם כל תפוז.

לאבישי ומי שהגיב...

שמע אבישי וכל השאר ובמיוחד אבישי!!! שמעו זה עסק בינו לבינה ואנחנו לא צריכים להתערב לדעתי כי אם הוא חושב שמגיע לו תודה על זה שיבקש ממנה אנחנו לא קשורים לזה... אז אבישי כמו שאמרתי לך בהייד פארק כבר תשלח לה בפרטי!!! זה עסק שלך ושלה אז תסגרו את זה בינכם. ואם ניתקתם את הקשר אז נראה לי שזו סיבה מספיק טובה שהיא לא תרשום לך תודה.. ואם אתה כותב את זה בפורום שלה בצורה כזו אז בכלל לא מגיעה לך רבע התייחסות שלה..

dxtr

New member
רק רציתי שיבינו כנסו.......

שאיריס לא כזו ואתם צודקים זה באמת לא המקום להעלות כאלו דברים אבל כשהם כבר עולים לא צריך להשאיר מקום לספקולציות של מי שקורא אותם חייבים להגיב אני מקווה שתבינו

לכל דבר יש דרך וצורה להאמר

ואני מבינה את הצורך והרצון שלך "לשמור" על שמה הטוב של איריס, אבל זה לא המקום! שתהיה שנה טובה

טוב.

להבא, אני מבקשת ממך לא להוציא את הכביסה המלוכלכת שלך אצלנו בפורום. יש לך משהו להגיד לאיריס? שלח לה מסר או תתקשר אליה. אני מבקשת לא להגיב יותר לשרשור זה. [ודי להשתמש בקללות.]

JohnnyPrO

New member
גישה...

האמת...זו מהפעמים הבודדות שלי בפורום הזה... ואני נהנה כל פעם מחדש לראות איך איריס הולכת וצומחת... אבישי, אני מכיר אותך שנים ונורא מעריך אותך אתה בן אדם טוב ולא ציפתי ממך לתגובה שכזו האמת... אני לא ירחיב במילים, כי זה מיותר, ולא עניינו של אף אחד לדעת מה מסתתר מאחורי הקלעים, אבל אבישי, יש דרך וגישה לכל דבר בחיים, והדרך שבחרת בגישה זו אינה נכונה כלל. נעלמת לנו בשנים האחרונות, אכן היית שם בשביל איריס באותם השנים אבל זה היה מזמן אבישי, אתה רק צריך להתגאות ולהיות מאושר בשבילה ולא לעקוץ על דברים שהם באמת אבל באמת לא משמעותיים, אכן כפי שנאמר אם באמת היית חבר טוב כפי שאתה אומר בהודעתך לציבור,דבר ראשון לא היית נעלם ודבר שני חברות אמיתית לא נמדדת בשם קטנטן שרשום אי שם בסוף חוברת. שיהיה לך חג הכי שמח שאפשר אחי:)!!! ורק שנה טובה ומאושרת! וגם לכולם!!! עודד פרומוביץ

avishayeldan1

New member
תגובה

שם קטן בסופה של חוברת זה המון!!! מילה קטנה אחת יכולה לעשות המון חם בלב ובמיוחד אחרי השקעה שכזאת. אתה צודק שלא הייתי צריך לעשות את זה בפורום. והאמת היא שהכל קרה בתוך כמה דקות . מין אינסטינקט כזה שלא הושקעה בו יותר מדי מחשבה. אבל את הנעשה אין להשיב. עכשיו יש 2 אנשים פגועים משני הכוונים. אין מנצח ואין מנוצח. רק רציתי שהמסר יעבור. והוא עבר ויצא לגמרי מפרופורציות.

avishayeldan1

New member
טוב אנשים יקרים ואיריס....

המסר הזה שכתבתי לאיריס נכתב ברגע של כעס בלתי נשלט... המחשבות לא מפסיקות להתרוצץ בראש. המסר הזה לא יועד לאף אחד חוץ מאיריס אבל אתם בחרתם להגיב עליו. טעיתי כשבחרתי לעשות את זה דווקא כאן בפורום ועל כך אני מצטער. את השיחה שלי עם איריס אני אעשה בהזדמנות. עכשיו כשאני יותר רגוע. ומסוגל לשמוע אותה. אבישי

avishayeldan1

New member
אנשים ואני רואה כפול.

המסר הועבר.... אני רואה כפול תורידי את המסר שלי ואנשים אפשר להפסיק להגיב תודה.

תודה רבה

לך פחד!!! זהו בגלל שביקשת נפסיק להגיב על זה!! אחי אם זה לא בישבילנו .. אז למה רשמת את זה פה?!?!? כאילו רשמת את זה 7894579845 פעם בהייד פארק ומחקתי לך כי אמרתי לך שתשלח לה את זה בפרטי ואז עברת לנסות פה?!?! כאילו מה?!?!

חאלס!!

את ההצעות האישיות שלך תשלח לו בפרטי זה שהוא יצא טמבל זה לא אומר שגם אתה צריך לצאת טמבל!!

למעלה