תודה קטנה ושאלה

gilonm

New member
תודה קטנה ושאלה

אתמול בשעה טובה קיבלתי את הנייד HP6526. הוספתי לו עוד ג'יגה כך שיש לי כרגע 2 GB זיכרון. מהתרשמות ראשונית מדובר בסוס עבודה - אני מתעסק ביום יום עם המון עריכות כבדות בפוטושופ, ומנסיון קצר אתמול העסק טס... פשוט תענוג לעבוד ככה. אז קודם כל תודה למייעצים שעזו לי להגיע להחלטה. 2 שאלות לי אליכם: 1) הויסטה שבאה על המחשב הוא בעברית. יש אפשרות להחליף את כל העניין לאנגלית? 2) מכל המפרטים שקראתי על המחשב הזה היה מצויין שהמאיץ הגרפי הוא אינטל X1300 . אתמול כל הלילה נברתי בהגדרות השונות וכל מה שיכולתי למצוא זה שרשום שזה INTEL 965 CHIPSET., לא היה רשום GMA אבל גם לא X1300. לפי מה שרשום הוא תומך לי עד 368 מגה זיכרון ולא 256 כמו שהGMA לוקח. האם בכל זאת זה X1300 או שיש כאן משהו מסריח? תודה שוב גילון

bar666xp

New member
עד כמה שאני זוכר X1300 זה ATI אולי...

X3100 שהו הGMA של הציפ-סט 965.... תוריד אברסט יופיע לך בדיוק מה יש {יכול להיות כי הזיהוי לא יהיה מדויק אם עוד לא יצא עידקון/פאץ לאברסט למרות העד כמה שזכור לי הוא פשוט מעלה זאת מהחומרה ולא צריך רשימת רכיבית}.

gilonm

New member
צודק...

באמת התכוונתי לX3100... השאלה היא אם היא שונה מהGMA הרגילה... מה זה התוכנה הזו שהצעת?

gilonm

New member
ועוד שאלה קטנה...

איך אני מבטל את הממשך הזולל זיכרון של הAERO?

bar666xp

New member
אבררסט ראה קישורי הפורום ושות...

תוכנה לזיהוי רכיבי חומרה {מסייע בעיקר במקרים שלא ידוע איזה דרייבר מותקן ו/או לא מותקן כלל דרייבר איזה להוריד וכדומה}. לגבי X3100 מול ה950 אם אני זוכר נכון SHADER MODLE 3 מול ה2 של ה950... כלומר יפעיל גם משחקים/תוכנות אשר יש דרישה לSHADER3... {אאל"ט גם לו אין זיכרון עצמאי כך שזה לא ממש משהו למשחקים}. לגבי ממשק הארו {חרטארו} שאל בפורום חלונות/WINDOWS {יש קישור בכניסה לפורום זה ישירות לשם}.... אם אני זוכר נכון בלוח הבקרה ו/או לחצן ימני בעכבר על שולחן העבודה.... הגדרות התצוגה {לא זוכר איזה שם הם דפקו לזה}... שם איפה שהוא יש ביטול כללי של כל ממשק הארו אם אני זוכר נכון.

למעלה