"תודה" ענקית

"תודה" ענקית

שהבת שלי עברה שנת גיהינום בבית הספר, עברה שנה שהייתה צריכה לסבול צלצלי פעמון צורמים שלא היו עד שהגעת, ואקוסטיקה מזעזעת שהחמירה משמעותית, תודה שלא היה מענה לצרכים שלה,
ותודה שהרעיונות להכיל אותה הגיעו לאוזניים אטומות,
תודה מנהלת חדשה שלא יודעת מה זה אוטיזם ומגיע מתחום אחר לגמרי,
תודה על חוסר הבנה מושלם באמת תודה, תודה שהבת שלי נאלצה להישאר שלושה חודשים בבית וללמוד מהבית ובשאר השנה חצי שבוע לא להגיע
כי צוות הכיתה לא יודע להכיל אותה ותודה שבקשנו להעביר אותה כיתה טענת בגיבוי המפקחת שהתלמיד לא מכתיב למערכת, ותודה שגם השבוע חזרת וטענת שההורים לא יכתבו
לבית הספר מה לעשות, אז גברת מנהלת יקרה לידיעתך להורה יש הרבה מאוד מה לכתיב ומה לייעץ לכם שם בבית הספר, והיחס שלך לא במקום, חוסר הרצון שלך לקבל את
יעוץ ההורים לגבי הבת שלהם הוא חוסר מקצועיות מצדך והרי את לא מגיעה מתחום אז יש לך כל היום יועצים סביבך שמייעצים לך חוץ מההורים ואין לך סמכות מקצועית כפי הנדרש כי הרי את לא מכירה את הנושא,
ותודה מאוד גדולה שקבעת היום שהבת שלי היא מקרה אבוד ושום דבר לא יעזור, לידיעתך להגיד כזה דבר לאם זה לתקוע סכין בלב שלה! זה לנעוץ חזק את הסכין בלב ולסבוב אותו בלב כמה פעמים!!

לכי ללמוד יחסי אנוש לפני שתנהלי בית ספר!!
תעודת עניות שגברת כזו מנהלת בית ספר לאוטיסטים במדינת ישראל!!

משהו שם למעלה צריך להבין שאי אפשר להעסיק כל אחד בתפקיד מנהל בית ספר לאוטיסטים!!
התפקיד הזה דורש הרבה מעבר לדבר יפה עם הצוות והרבה מעבר לקשט את בית הספר חיצונית וליפות אותו, והכי חשוב להיות יותר אנושיים .

עצוב...

אולי יום אחד הבת שלךתכתוב ספר על מה שעבר עליה מנקודת מבטה....
מה עם בית הספר שמישהי כאן פרסמה שפותחים בפרדס חנה?

אכן ב"ה הבת שלי תכתוב

ותצייר, ותביע הרבה דברים, ויכול להיות שאני עוד לפני כן אפנה לתקשורת, נאי לא אוהבת חשיפה אבל "הגיעו מים עד נפש"
ואכן זה נפש , של הורים ושל ילד ולהערכתי לא רק שלנו..

את כל כך צודקת!

לדעתי, גם כל הרעיון של צלצולים הוא קצת ארכאי, ומיועד לימים שלאנשים לא היו שעונים.

כיום, אפשר לקנות שעון לכיתה למשל (כמה עולה שעון קיר? אפשר למצוא בחמישים ש"ח והורים יכולים להתארגן ולתרום לזה כסף). לילדים רבים יש שעונים ויש שעונים בניידים, שגם אותם יש לרוב הילדים. מורה יכולה לעצמה צלצול קטן תזכורת לסיום השיעור. בקיצור, יש אינסוף דרכים להודיע על הסיום השיעור.
די לצלצולים הטפשיים האלה.

בשביל להתחשב בדבר כזה קטן לא צריך להיות בכלל מומחה לאוטיזם.
צריך קצת רצון טוב וקצת התחשבות. זה הכל.
וחבל שאפילו את זה אין לה.
חבל שילדה כל כך צעירה צריכה להתמודד עם כזה סבל בגיל צעיר כל כך, ועוד בלי סיבה.
כל כך פשוט להתחשב....

הבעיה מתחילה משיבוץ

לא מתאים של מנהל לבית ספר שבו חשוב ניסיון בתחום,
כמו שאני לא אלך לנתח את הגב אצל מנתח עיניים, כך מנהל בית ספר לאוטיסטים צריך להגיע מהרקע הזה ולא מרקע אחר לגמרי..
שיש מנהל עם ניסיון הוא לא זקוק על כל צעד יועצים ואנשי תיווך שינהלו את החיים שלו מבחינה מקצועית זה בספו של דבר על חשבון התלמידים
מנהל חייב להפעיל שיקול דעת מקצועי אבל אם אין לך ניסיון וידע בתחום איך תדע?

ענתנוי

New member
ייעוץ ממי?

מאדם עם ניסיון ב"עבודה עם אוטיסטים"?
או שאולי גם אדם עם ניסיון ב"לחיות אוטיזם"?.....

אם לך ניסיון וידע בלחיות עם זה, איך תדע?.....

יש לבת שלך מזל שאת מאמינה

בה ולא חושבת שהיא אבודה.
אולי באמת בחינוך ביתי עם סביבה שאת תבני לה שמתאימה לה היא תפרח.
אני לא יודעת לעשות דברים כאלה וזה גם לא מתאים לילדים שלי.
אבל יש הורים וילדים שזה מתאים להם וטוב להם.
ואולי בית הספר בפרדס חנה שכתבו עליו..
לא משאירים ילד במקום שחושב שהוא אבוד.
בהצלחה

לבת שלי לא מתאים חינוך ביתי

ויש לה זכות מלאה להיות במערכת ולקבל מענים עד גילך 21 כחוק,
והבת שלי לא יכולה לנסוע רחוק אלא בקרבה סבירה, ומשהו שם למעלה יתחיל לעבוד קצת יותר ראוי, כי יש לבת שלנו זכויות
וזה שמנהלים את בתי הספר אנשים לא ראויים בגיבוי מלא של פיקוח לא צריך להשאיר אותה בבית..
הורים נלחמו והגיעו לתקשורת לפני שבוע על מנת שילדים על הספקטרום יקבלו תוספת קייטנה בקיץ עד 15 לאוגוסט והנה הבוקר התבשרנו שאכן
בעקבות רעש תקשורתי זה הושג, הורים נלחמים על חמישה ימים !! ואחרי המלחמה והזכות החוקית יש הישגים
אז כנראה שיש הורים שצריכים להילחם על כל דבר שמגיע לילדים שלהם כחוק!!
לגבי בית הספר בפרדס חנה אז אני אדרוש שיקמו מסגרת דומה בקרבת מקום!!

ענתנוי

New member
בהצלחה

אני באמת מאמינה שלאור המצב הקיים, זה הפתרון המוצלח ביותר.

חייבת להיות התאמה מראש של סביבת הלמידה (מבנה, תנאים, אקוסטיקה וכ"ו) וקל יותר להתחיל מהתחלה מאשר לנסות לשנות את המצב הקיים....

ברגע שיש רופאה מחוזית

שהיא עובדת בצמוד למנהלת ושולחת מכתבים תוך דקה אחרי שהיא שומעת מה המנהלת מבשלת, וזו תופעה
שמסתובבת ע"י אותה רופאה במשך שנים שחושבת שהילדים בבתי הספר לח"מ הם חסרי תקנה{ורק סגירתם ב"מכלאות" זה הפתרון}
אז לא יעזור שום מעבר לבתי ספר חדשים,
זו התנהלות שמתנהלת בצורה פסולה וצריך לעקור אותה!

ענתנוי

New member
זה מאד בסיסי

אם אוטיזם זו מחלה ברור שיש רופאה צמודה בבי"ס לאוטיסטים.

וזו הבעיה....

asa112

New member
היום יש רופא בכל בית ספר לח"מ

זה גם פותר צוות חינוכי וטיפולי מלתאמץ יותר מדי ולחפש דרכים לעבוד עם ילד.
אם ילד לא מתנהג כמו שמצפים ממנו - אז קדימה, שרופא יטפל בו בעזרת תרופה ומהר!
אם תרופה לא עוזרת, אז מהר מאוד אפשר להפוך ל"חוסר תקנה".

כבר אין מה לדבר על מיקרה אם כל זה לא מקובל על הורים ...

טסרקט

New member

נשמע כמו התנהלות אשר אינה לטובת התלמידים אלא רק בשביל השקט והנוחות של הצוות. כי אם יש באמת צורך ברופא, ההורים תמיד יכולים לפנות עם הילד בעצמם לרופא שלו או למישהו אחר שהם בוחרים, בשביל מה צריך רופא בבית ספר.

המעללים שעושים הרופאים

הם קשים ויחד אחד עם המנהלות, חבל שהורים לא חושפים את הסיפורים ומפחדים לחשוף, אני שמעתי סיפורים לא מהאינטרנט
הורים פשוט חוששים לכתוב,

164 צפיות

וכמעט אין תגובות, הבעיה היא שחבל שיש אדישות, זה הרי יכול לקרות בכל מקום..

למעלה